[]

arzum küçük ev aletleri

merhaba,

arzum.com.tr üzerinden %40 indirimim var, arzum'un küçük ev aletlerini kullanan bir komşum ürünlerini şiddetle önerdi, ancak duyuruda birkaç tane şikayet gördüm. elektrik süpürgesi, tost makinesi, el blenderi, saç kurutma makinesi, mini fırın, ütü, belki çay ve türk kahvesi makinesi ile kettle da eklenebilir bu listeye, almayı düşünüyorum. ya da çay makinesi alıp kettle almayabilirim ya da tam tersi de olabilir, ona karar vermedik daha. sizce arzum'dan almak mantıklı mı yoksa tamamen şans işi mi bu bozulup bozulmama durumu, ne dersiniz? aslında tüm beyaz eşya ve küçük ev aletlerini arçelik'ten alıp olayı tamamlamayı planlıyordum ama böyle bir indirim gelince de bilemedim :/ önerir misiniz arzum'u?

teşekkürler şimdiden.

 
shake'n take kişisel blendır var bende gayet memnunum. küçük ev aletlerinde iyi bir marka diye biliyorum. çevremden de hiç olumsuz bişey duymadım arzum hakkında.


  • dedim ben sana  (05.05.19 23:15:05) 
Bende tost makinesi ve çaycı var, iki senedir kullanıyorum, memnunum. Hatta annem tost makinesini 14 senedir kullanıyor, çaycı da bi 12 sene dayandı sanırım.


  • gmzo  (05.05.19 23:28:20) 
Bende Arzum Çaycı var. Onuncu senesinde şu an. Günde 2 ya da üç kez çay yaparım. Kettle olarak da kullanıyorum gerektikçe. Aynı ürünün yenisini aldım. Bu bozulunca atacağım.
Bozulmuyor :(

Bir de Arzum Mintost'um var. Çok memnunum kendisinden.
  • Mirket  (05.05.19 23:40:36) 
Ben de tavsiye ederim. Ürünleri ciddi derecede kaliteli oluyor. %40 indirim yanıltıcı olmasın, başka sitelerde daha ucuza bulmak mümkün.


  • iki teker asigi  (05.05.19 23:50:08) 
Şans işi.
Arzum küçük ev aletlerinde iyi de deniyor.
Bende çaycı var, memnunum. Bir de 10 senelik saç düzleştiricim arzum, taş gibi hala
  • somethinginthewayshemoves  (05.05.19 23:57:03) 
blenderindan uzak dur, tüm aksami plastik ve cok dayanıksız, tost makinası ortalama 10 senedir kullanıyoruz hala çalışıyor.


  • m orak  (06.05.19 05:00:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.