[]

yağ damlatmak

elimde küçük şişelerde bitkisel yağlar var ve bunlarda damlatacak plastik yok, sadece kapak var. bunları elime damlatmanın pratik bir yolu var mı? kapak almak, malzeme almak, şırınga hariç.




 
japon kürdan kullanmak kısmen bir çözüm olabilir


  • vladimirdökümov  (05.05.19 22:30:08) 
@vladimir gayet mantıklı teşekkürler. biraz az yağ tutar ama kullan at daha ucuzu da olamaz.


  • diffarentiationation  (05.05.19 22:33:07) 
www.abalmumcu.com

pastör pipeti
  • sttc  (05.05.19 22:40:12) 
kulak cubugu


  • exlibris  (05.05.19 22:42:28) 
normal pipet de ise yarar. yagin icine soktuktan sonra pipetin yukarda kalan kismini parmaginla kapat, damlatmak istedigin yere gelince de pipeti kapattigin parmagi kaldir.


  • in vino veritas  (05.05.19 22:53:32) 
Kibrit çöpü veya kürdanı şişe ağzına yunan alfabesindeki Phi harfini oluşturacak şekilde koy. Üzerine baş parmağını koyarak şişe ağzını kapat. Şişeyi yan çevirdiğinde kibrit çöpü ucundan sıvı damlamaya başlar.

Parmağınla baskıyı artırarak ya da azaltarak damlama sıklığını ayarlayabilirsin.

www.google.com
  • Mirket  (05.05.19 22:56:10 ~ 23:04:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.