[]

bilette isim eksikligi

uluslararasi ucus icin biletleme yapilirken, thy sitesi sadece bir ismimi ve bir soyismimi otomatik olarak doldurdu, yani normalde diyelim ki ismim ahmet mehmet sureyya ruya, otomatik doldurulan ise mehmet sureyya, ben de biletleme bitene kadar farketmedim, bunu duzeltilmesi icin basvurdum ama benzer bir olay basindan gecen birileri bir fikir verebilir mi, bu olay nasil sonuclanir? bu arada bilet nonrefundable.




 
Direkt isim degisikligi olmasa da musteri hizmetlerini arayin not olarak ekliyorlar


  • brkylmz  (05.05.19 20:43:14) 
Ben daha önce bilette hem de son dakikada isim değişikliği yaptırabildim. Yani yapıyorlar. İletişime geçin.


  • cemallamec  (05.05.19 20:45:55) 
aslinda iletisime gectim, dosya olusturdum call center in yonlendirmesi ile fakat dosyayi degerlendireceklerini ve sonra geri donus yapacaklarini soylediler fakt bu bir hafta gibi bir sure, dolayisi ile nasil sonuclanacaggi konusu beni biraz gerdigi icin buradan da arasitrayim dedim. cevaplar icin tesekkurler, umarim isim degisikligine isim veririler, guneydogu asyaya gidecegim, hem pahali bilet, hem aliskin olmadigim bir millet, acikcasi tirsiyorum.


  • mavicorap  (05.05.19 20:58:15 ~ 20:58:53) 
Yurtiçi uçuşunda ikinci ismi yazmayı unuttuğum için gorusmustum THY ile. İsim değişikliği yapamıyoruz, yer gorevlisine bildiriyoruz, onun insiyatifinde demişlerdi. O zaman arastirdigimda da ikinci isim yazmamanin pek sorun edilmediğini okumuştum. Farklı bir havayolunun yurtdışı uçuşunda da benzer problemi (ikinci isim) yaşadım. Yolcu sıkıntısız uçtu mesela. Ama sen ikinci soyadını da yazmamışsin. Bı insanın neden iki adı iki soyadı olur o da ilginç ama sorun yaşarsın gibi geliyor.


  • elorelia  (05.05.19 21:27:30) 
ileride bu sorunu olackalar icin not duseyim, ilk 24 saat icinde call ceter aranarak hemen duzeltme talep edin, ekim 2018 itibariyle bilet ile kimlik arasinda bir harf bile hata olmasi durumunda thy ucuslarinda yr gorevilisnin size ucagi almama hakki daha bir gecerlilik kazanmis, yani eskisine gore daha siki bir sekilde proseduru isletiyorlar, sakin birsey olmaz demeyin, buyuk risk!
biz duzelttik, bilet iptal edilip kesintisiz para iadesi yapildi, ayni bilet dogru isimle yeniden alindi.

  • mavicorap  (13.05.19 16:01:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.