[]

instagram storylerime garip hesaplar bakmaya başladı

valla arkadaşlarım dışında fake ve çok takipçili hesaplar sürekli hikayelerime bakıyor. yakın zamanda böyle birşey yaşayan var mı? hikayelerin hiç birinde konum yada etiket yok.




 
Hesabınız gizli değilse bir iki kez bakmislardir sonra son bakılanlar çıkıyor ya orada dikkatlerini çekmiştir ya da ilginç şeylerse attiklariniz merak etmişlerdir.
Aklıma bunlar geldi, bilemedim.

  • kirmizipilotkalem  (05.05.19 01:17:00) 
aynısı bana da oluyor. ya bazen yazdığım şeylerden buluyorlardır diyeceğim ama bazı durumlarda sadece fotoğraf veya video oluyor, başka hiçbir şey yok. yine bakıyorlar. herhangi bir sayfada yorum da yapmıyorum, hani oradan görüp baksınlar. anlamadım.


  • der meister  (05.05.19 01:19:03) 
bunlardan biri benim. eğer hesabınız gizli değilse keşfet kısmında paylaştığınız fotoğraflar çıkabiliyor. fotoğrafa bakan doğal olarak hikayenize de bakıyor. eğer ilgisini çektiyse ya da ne bileyim beğenmiş de olabilir o yüzden bakıyordur. bir de bi defa baktı mı keşfet kısmından gördüğü paylaşıma, siz tekrar fotoğraf paylaşınca tekrar keşfet kısmında önüne düşüyor daha önce baktığı için. ve tabi ki yine fotoğrafa bakan hikayeye de bakıyor :) durum bundan ibaret.


  • rahat ya  (05.05.19 13:22:31) 
Kim olduğunu çaktırmadan story takibi için uygulamalar/siteler var.
Birisinin kullanıcı adını giriyorsunuz ortada instagram'in i'si bile olmadan şak karşınıza geliyor. Sistemin kullandığı bir hesap random olarak sizin story'yi kendi sistemine aktarıyor. Size görüldü olarak düşüyor.
Sonrasında paylaşımınız başka ortamlarda geziniyor.
  • nickini vermek istemeyen uye  (05.05.19 16:05:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.