[]

apartmana ait bahçe temizliği

arkadaşlar, acıbadem dörtyol tarafında apartmanımıza ait ufak bir bahçe var. 5-6 metrekare diyelim (hesaplamada çok ii diilim :))
çok pis durumda atılacak ıvır zıvırlar var. biçilecek otlar var. toprağın bir elden geçmesi gerekiyor sanırım. ve mumkunse çim ekimi yapılacak.
armut sitesine başvurdum. ama yeteri kadar dönüş alamıyorum. bütçe çok kısıtlı çünkü daire sayısı az. maksimum 250-300 tlyi kabul ediyor komşular. önerebileceğiniz bu işleri hesaplı yapan birileri var mı acaba?


 
Insaat iscilerine bakabilirsin. Ben genc olsaydim gelir yapardim valla. 17-18 yasinda biri icin iki gun irgatlik yapip 300 lira almak super fikir. Ama simdikiler yapmaz.


  • alperz  (04.05.19 13:18:58) 
6 metrekare yer dediğiniz yer yaklaşık olarak bir evin odası kadar bir yerdir. Emin misiniz?
300 TL daire başına mı bu arada?

  • kisa  (04.05.19 13:19:36) 
Belediye ile görüş. Belediye yapıyor. Ücretsiz olacağını düşünüyorum. Ücret alsalar da makul olur.


  • mak  (04.05.19 13:33:01) 
300 toplam para. çok büyük bir yer değil zaten. oha daire başı 300 verse bi şekilde öğrenir kendim yaparım :D

ortalama bir salon gibi bişi işte :/
  • hicgudu  (04.05.19 13:34:10) 
belediyeyi aradım özel mülkleri yapmıolarmış maalesef :(


  • hicgudu  (04.05.19 13:34:40) 
Baskan cevrede buyuk bahcesi olan biri varsa onlarin calistigi bi adam mutlaka vardir. Bizim ofis kosuyolu ndaydi. Biz etraftan adam bakmistik. Sagi solu gozleyin mutlaka denk gelir. Apartman gorevlisi varsa yakinda onlardan da alet edavat varsa yardim alabilirsiniz.


  • allah yazdiysa bozsun  (04.05.19 14:11:09) 
yan sitelerin sparrmnaların görevlileri yapar tabii


  • oscar  (04.05.19 21:51:34) 
keşke kendin yapsan, sıcak günlerde gayet keyifli işler,

Yan apartmanın kapıcısı veya apartmanı temizlemeye gelen kişiye söylesen iyi bir fiyatta anlaşırsınız sanırım.
O olmazsa amele pazarından herhangi bir işçiyi alıp getirsen sana mis gibi yapar bahçeyi, tabi başında duracaksın.

Ancak çim ekme işi biraz daha detaylı bir iş, mesela şu anda mevsimi değil. Çim ekmek için toprağı temizlemek, düzlemek, kaliteli toprak eklemek ve başlangıçta önemli bir süre düzenli sulamak gerekiyor, o iş biraz daha zor.
  • michael_knight  (05.05.19 09:57:00 ~ 10:10:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.