[]

ankara gezmece

nerelere gidebilirim öğrenci olarak? tiyatroya falan gitmeyi düşünüyorum.

yarın anıtkabir'e gidicem. metrodan inince direkt gidebiliyor muyuz? haritadan baktım az uzak gibi en yakın duraklara. giriş için bir şey gerekli mi? başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim.


 
anadolu'da inince anıtkabir beş dk sürmez zaten, girişte de özel bi şey yok.

anadolu medeniyetleri müzesi var, orda daha başka müzeler de var, koç gibi. pirinç han da keza o civarda, ankara kalesi de. burası başlı başına bir günü alır sanırım ama erken gitmek lazım hafta sonu, yoksa of..

sonraa.. eymir olabilir. uzak tabi, ulaşım zor biraz. dolmuş +taksi yapmak ya da otobüse zamanında yetişip tek vasıta gitmek mümkün. Ankara şartlarında güzel yer yani, bisiklet falan sürüyor millet. simdi araba yasağı başladım sanırım bu ay, daha güzel olmuştur.

odtü ye minibüse atlayıp kaçak girebilirsin djdbjd

botanik park var.. pek bi numarası yok aslında ya, huzurludur ama, diyorum ya, ankara şartlarında iyi işte. çıkışta arkadaki şampiyon dan kokoreç yersin, bu şehirde yediğim en iyilerinden biriydi.

hamamönü var, ufak şirin bi yer. eski evler falan, gozlemeciler.. orda bi de mehmet akif in evi var, bi girer bakarsın, pek bi olayı yok. arkadaşın falan varsa bi tavla falan atarsınız cay içip..

wonderland var, gitmedim ama baktım uzaktan. hafta sonu gidilmesi tavsiye edilmez bi yer, ne olur ne olmaz..

onun dışında allahın belası ankara işte.. gidilecek yerler bile bi halta benzemiyor. bulursan bana da yaz ama, ben de burda kafayı yemek üzereyim.
  • mehmed resad  (03.05.19 23:32:34 ~ 23:35:03) 
Bu sıralarda Cer Modern'de Asaf Erdemli'nin sergisi var. Ben yarın gideceğim ama sanatçının diğer eserlerini bildiğim için serginin de çok etkileyici olacağından şüphem yok.


  • miss copernicus cadisi  (04.05.19 10:21:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.