[]

Kendine güvenmeyen

Kendine güvenmeyen, yıkık biri sosyal yaşamda nasıl varolabilir?




 
kendine güvenmesini sağlayacak aktivitelere başlayarak. spor favorim.


  • diffarentiationation  (03.05.19 19:08:27) 
kendine çok güvenen adamdan daha sevdiğim bir profildir. Kişi kendisiyle daha rahat yüzleşir. Yıkık şahıs kendisine sorular sormalı ben neden bu şekilde hissediyorum. Geçmiştemi yaşıyorum ? kargılarım neler v.b bunları listeledikten sonra üstesinden gelmek için kendine program hazırlamalı. Zaman alan bir süreçtir fakat ilk aşamadan kat kat güçlü bir hale gelecektir.


  • Aşk Adamı  (03.05.19 19:34:10) 
Kick boks. Çevredekilerin %95ini isterse tokatlayabileceğini bilmek iyidir her zaman.


  • ssiradanbirigibi  (03.05.19 19:41:56) 
Önce neden böyle olduğunu belirlemeli. Çözümü ancak öyle söyleyebiliriz


  • (s)AINT  (03.05.19 20:35:36) 
@diffarent,@ssiradan aslında sporun içindeyim daha iyi hissettiriyor ama geçirmiyor sanırım zihinde yer etmiş birşey olduğundan.

@Aşk Adamı evet kesinlikle daha iyi içgörü oluyor. ama bu içgörünün faydasını gördüğümü hissedemiyorum. aynı yerde dönüyormuşum gibi.

@saint sanırım yetiştirilme tarzından, çözüm kabullenmek gibi geliyor..
  • oyle  (03.05.19 21:20:28) 
Ertelemeden terapiye gitsin. İsterse inanılmaz fit olsun, yine de sosyal yaşama ayak uyduramaz sorunu büyükse.


  • buf-e kür  (03.05.19 22:33:15) 
buf-e kür'in dediğin gibi Ertelemeden terapiye gitsin.


  • put it in your appropriate place  (04.05.19 00:10:02) 
Kendinize boyle etiketler ilistirmeyin.. inanirsiniz.. ona donusursunuz.. ozsefkat konusuna egilsin bu kisi.. kendini sevmeyini gercekten baskasi da sevmiyor..


  • chezsoi  (04.05.19 00:47:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.