[]

Ford c max alınır mı

Etrafta kime sorduysam piyasa arabası al diyor. Millet toyotacı hondacı. Sırf kolay sayılıyor diye muadili arabalardan 20-30 bin fazla zaten. Bu arabayı niye tavsiye etmiyorlar. Satarken aciliyetim olmayacak.

Ayda 1000 km bile yapmayacağım. Bunu alıp minimum 7-8 yıl kullanayım diyorum.

Ailem 4 kişilik. Bebek var. Puseti koltuğu vs. Bana göre ideal. Tek handikapı düz vites. Fordda genelde otomatik tercih edilmiyor sanırım.

2014 model trend paket

 
Uzun yolda sallama yapıyor yüksek hızlarda diye duydum. Onun harici bence güzel araba


  • Topalordek  (02.05.19 18:02:22) 
MPV olduğu için tavsiye etmiyorlar bence. Türkiye'de pek sevilmiyor MPV ve station. Araçla ilgili bir bilgim yok ama. Forumlara bakmak lazım, kronik problemi var mı diye. Ama gerçekten satmak zor olabilir Türkiye şartlarında. Ben olsam Octavia gibi notchback bir araç bakardım, devasa bagaj var fakat pahalı olur tabii.


  • orient blue  (02.05.19 18:03:06) 
ben kullanmıştım rüzgardan inanılmaz sallıyor.yakıt tüketimi çok fazla.ama rahat bir araç.


  • jamswety  (02.05.19 18:36:19) 
Dizelde tüketimi çok iyi arkadaşımda c-max bende fiesta var ve bu dizel araçlardan c-max daha düşük tüketime sahip. Benzinlisinde tüketimi nedir bilmiyorum. Yukarıda arkadaşların belirttiği rüzgar olayından haberim yok.


  • creedwar  (02.05.19 18:52:43) 
trend paketler çok boş. titanium alırsanız güzel araba.


  • carabelli  (02.05.19 19:07:00) 
Türkiyede tutmadığı için alırken de uygun alabiliyoruz aslında. zararına çok bakmadan 7-8 yıl kullandıktan sonra piyasanın 4-5 altına versek satılmaz mı

bu paketi bir tanıdık sattığı için yazdım.

nerdeyse aynı durumda hatcbak araçlar almaktansa bunu alıp aile aracı olarak kullanmak istiyorum
  • efruz  (02.05.19 19:33:23) 
bende geçen sene skoda roomster aldım, millet piyasası yok satarken zorlanırsın filan dedi uzun yola gittikten sonra iyi ki almışım dedim, o yüzden araba alırken herkesi dinleme amacına hizmet ediyorsa senin için uygunsa bence almalısın. bir de ülkemizde arabayı alırken satacağımız kişiyi düşünerek alma eğilimi var sen arabanın tadını çıkar illa senin gibi aynı fikre sahip birisi arabayı satın alır sen satarken.


  • bin dokuz yuz sifir bess  (02.05.19 20:12:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.