[]

Türkiyede araba kiralama, leasing vs.

Iyi aksamlar,
Arkadaslar türkiyede araba leasing yapma imkani varmi ? Almanyada baya trend oldu bu saliyorum 200 euro veriosun her ay boyunca 2 sene süreli vs. Ve arabayi kiralamis oluyorsun. Varmi türkiyede böyle secenek sunan.



 
yoo bireylere de var. ama bizde 2000-2500den falan başlıyor aylığı.


  • ilda  (01.05.19 21:31:33) 
var ama araba fiyatları yüzünden öyle almanyadaki gibi olmuyor. ingiltere'de de var baya cezbediyor. 7-8 bin pounda 2 sene istediğin arabayı kullanıyorsun. volvo s90 misal.


  • ozdek  (01.05.19 21:31:40) 
Yani bu imkan tek şirketlere gecerli yani ?


  • samiabi19  (01.05.19 21:36:59) 
  • dedim dedim de kime dedim  (01.05.19 21:39:34) 
merhaba, turkiyede leasing sadece vergi mukellefleri icin uygulaniyor bireysel kullanimini hic gormedim duymadim. bilen kullanan varsa kosullari ile birlikte yazabilirse cok makbule gecer. iyi aksamlar.


  • tahtakafa  (01.05.19 21:53:37) 
araba karalamaktan bahsetmiyor leasing yani finansal kiralama benim bildiğim vergi mükellefi olma durumu var. Leasingde taksitin bittiğinde araç senin olur. kiralamadan farkı bu hatta kullandığın araba makine teçhizatın bakımlarda seni ilgilendirir vergi ve sigortasını leasing firması sana özetidir artı zorunlu kasko yaptırır. bu arada çok pahalı bir makinenin 150k euro leasingle alınmış işçi hatasıyla bozulduğunu ve 40k tamir parasının sigortadan alınıp yaptirildigina şahit oldum. Leasingde sigorta kasko önemli. Artı bilgi leasing genelde uzun dönem olur 3 sene 5 sene gibi


  • wolfg  (02.05.19 01:12:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.