[]

paşabahçe'den ne alsam

paşabahçe mağazasından 260 liralık alışveriş yapmam gerekiyor. bi şeye ihtiyacım yok ama para yanmasın diye gidip bi şeyler alıcam mecbur. ne alsam acaba 260 lirayla. şunu al işini görür dediğiniz bir şey var mı?

not: hediye almak istemiyorum başkasına, o yüzden kendime bir şeyler alacağım.


 
Kadeh, fırın kabı, şef bıçağı


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (01.05.19 19:19:44) 
havadan gelmişken normalde almak isteyip israf olacağını düşündüğünüzden almadığınız türden bir şey alabilirsiniz. uzun uzun link vermeyeceğim ama bence mağazaya gitmeden fikir edinmek için paşabahçe websitesinde sehpalar kısmına bir bakabilirsiniz, evde sehpa her zaman işe yarar; "gazetelik" aratıp bakabilirsiniz, o da yani evde içine illa ki bir şeyler konulabilecek dekoratif bir parça; ya da ilginiz varsa yazı setleri var böyle mürekkepli tüylü kalemli falan, o tür bir şey bakabilirsiniz.

evin bardak-çanak-çatal-bıçak falan gibi ihtiyaçları varsa o kısımdan zaten doldurun gitsin.
  • nimberjack  (01.05.19 19:30:25) 
borcam alıp hediye stoğu yap :D


  • exodussian  (01.05.19 23:18:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.