[]

Babam bypass olacak galiba, devlet için hangi hastane?

efordan sonra anjiyoda 3 damarın tıkalı olduğu söylendi ve bypass ameliyatı dendi. taburcu oldu şimdilik. sancaktepe ilhan varank gibi yeni bi hastanede mi olunmalı yoksa başka bir hastane mi? stres yüzünden çabuk manipüle olabiliyorum böyle duurmlarda. lütfen sorum saçmaysa kızmasın doktor arkadaşlar. şimdiden teşekkürler. ne yapmalıyız?

iğnesiz şeker hastası, biraz da kolestrolu var.
sigara, alkol, şeker, tuz kullanımı yok,ekmek bile kullanımı az, son 4, 5 senedir yürüyüş bile yapıyor. kilosu çok normal, yaş 62.

edit: Babam siyamide 3 damar bypass oldu. az once eve geldik. 6 gunde. Hastane kalabalik doktorlar muazzam. Tanri gibiler.

 
Geçmiş olsun.
Gebze de John hopkins. Sgk geçerli olması lazım. Şahanedir. Geçmiş olsun.

  • kisa  (01.05.19 18:08:33) 
hastaneden ziyade sanki konunun uzmanı cerrah bakmanız daha mantıklı gibi. kalp ve damar cerrahisi üzerine uzmanlaşmış hastanelere bakabilirsiniz, örneğin:

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi

babam 68 yaşında 5 damardan bu hastanede ameliyat oldu ve çok iyi geçti. aynı dediğiniz gibi normal kiloda, biraz kolesterolü olan, iğnesiz şeker hastasıydı. hastane yeni, devlet hastanesi, servis odaları tek kişilik. çok geçmiş olsun, ameliyat olduğu kadar sonraki hasta bakımı da çok önemli. moralinizi desteğinizi yüksek tutun.

bir diğer örnek de Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi olabilir, burda da babama stent takılmıştı ameliyatından 10 sene kadar önce.
  • taurina  (01.05.19 19:14:10) 
gecmiş olsun. arastırma hastanelerinde konfor dusuk olsa da hekimler cok iyidir. kişisel tecrubem yok siyami ersek bu konuda cok iyiymiş, pek cok kişiden duydum.


  • prisoner  (01.05.19 19:40:51) 
Cok tesekkur ederim tek tek. Yeni goruslere hala acigim, iyi entryler.


  • sen ne anlatiyon la  (01.05.19 20:59:53) 
Geçmiş olsun. Anneannem 2 yıl önce Siyami Ersekte bypass oldu,85-86 yaşında,herhangi bir sorun yaşamadı ama hastane kalabalık.

Anneme de Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 3 kez antiyo, 2 kez stent takıldı,herhangi bir sorun yaşamadık,daha sakin bir hastane Siyami Ersek'e göre.

Taurina nın dediği gibi hastaneden ziyade doktor daha önemli. Bir de John Hopkins'in iyi olduğu duymuştum.Oraya da bakabilirsiniz.
  • Rh Negatif  (01.05.19 22:18:49) 
Arkadaslar hepinize cok tesekkur ediyorum. Gercekten iyi geliyor boyle yazdiklarinizi okuyunca.


  • sen ne anlatiyon la  (01.05.19 23:57:02) 
Söyle söyleyeyim, 3 yakınım John hopkins de oldu, yine ihtiyaç olsa oraya götürürüm.


  • kisa  (02.05.19 19:16:38) 
Babam siyamide 3 damar bypass oldu. az once eve geldik. 6 gunde. Hastane kalabalik doktorlar muazzam. Tanri gibiler.


  • sen ne anlatiyon la  (28.05.19 20:07:54) 
Siyami ersek'teki doktorların tamamı kardiyoloji üzerine uzman olan proflar, drlar.


  • füt  (29.05.19 10:15:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.