[]

1) evde su içme metodunuz nedir? 2) çoraplarınızı nasıl eşleştiriyorsunuz?

evet iki ilginç soru farkındayım :)

çok su içiyorum o nedenle 1.5 lt pet şişe alıp masamın yanına bir tane, yatak ucuna da bir tane koyuyorum lakin pet şişe görüntüsü hoşuma gitmiyor. sürahiden devamlı bardağa doldurmak da zor. doldurulabilir cam şişelerin de bir süre sonra ağzı kokuyor. siz nasıl yapıyorsunuz?

çorap sorusu da şu şekilde. diyelim ki aynı çoraptan 10 çift aldınız. zamanla giydiniz yıkamaya attınız. bunların kimisi az, kimisi daha çok giyileceğinden yıkandıktan sonraki eşleştirmede örneğin 20 kez giyilmiş çorapla 3 kez giyilmiş çorap eşleştiğinde ikisi arasında fark oluyor. siz nasıl yapıyorsunuz?

1 mayısınız kutlu olsun! :)

 
Çorap konusuna yanıt veriyorum. Çoraplar makinede kaybolan nesnelerdir. Bütün çoraplarım siyahtır. En azından bir çoğu. Sürekli kaybolduğu için ayda bir toplu çorap alımı yapıyorum bir yıkamada yaklaşık renkler eşitleniyor ya da eşler kayboluyor. Rengi siyah olduğu için çok fark etmiyor benim açımdan


  • eylul  (01.05.19 11:21:04) 
Kalkıp bardağa koyup içiyorum. Yarın litrelik bira bardaklarına koyuyorum yanıma alıyorum.

Sık sık kalkıp içerim.

Aynı yipranmislikta çorapları denk getirmeye çalışıyorum.
  • bir ileti paylastim  (01.05.19 11:36:54) 
İçim'in 1 litrelik cam şişede günlük sütlerinden aldım 3 tane. Sütleri bitirdikten sonra plastik kapaklarını atmadım onları kullanıyorum. 1 ayı geçti. Arada bir makineye atıyorum koku da olmadı.

Çorap konusu tüm insanlığın problemi. Bu nedenle karıştırmayacağım :)
  • m3mphis  (01.05.19 12:49:07) 
1) kütahya porselen’den iki tane 1 litrelik cam şişe aldım. onu doldurup odama koyuyorum. gözümün önünde olduğu için mecburen içiyorum. aynısını işyerinde de uyguluyorum. her su dolduruşumda suyla yıkıyorum. haftada bir falan da bulaşık makinesine atıyorum. koku olmuyor.

2)bütün çoraplarım farklı :)
  • violetsky  (01.05.19 12:52:46) 
Evde bir termosum var suyu ona doldurup ev icinde nereye gidersem yanimda taşıyorum.
Çoraplarım hep farklı renk ve modelde olduğundan böyle bir sorunum olmuyor. Ama olsaydı da bunu sorun etmezdim galiba:/

  • Amaranta ursula  (01.05.19 12:55:13 ~ 12:56:19) 
Mudonun 400-500 ml’lik ustunde water yazan bi bardagi var, ondan alip doldurabilirsin, gece de ustune bisi ortersin


  • bradshaw  (01.05.19 13:20:22) 
1) suyu 6'lı 1.5 lt olarak alıyorum, pet şişe görüntüsü kötü değil bence

2) çorap işini ben hepsini aynı model-renk çift alarak hallettim.
  • gezegen olan pluton  (01.05.19 14:03:50) 
Doganay salgam'in 1.5 litrelik cam sisesi var, cok guzel. O benim su kabim

Coraplari da askiliga asarken eslestiriyorum. Kurudugunda katlamak kaliyor.
  • belki lazim olur  (01.05.19 14:09:22) 
1) çok su içmediğim için (genelde günde 1 litre civarı) bim'deki altılı pet şişelerden alıyorum. toplam 9 litre yapıyor. çok içsem bile 4-5 gün yetiyor. şişeden içiyorum ben direkt. bir kısmını odamda, bir kısmını salonda (evdeysem vaktimin yarısı salonda geçiyor) tutuyorum. dışarı çıkarken de çantama atıyorum şişeyi. susayınca dikiyorum kafama.

2) çoraplarımı eşleştirmiyorum, ciddi renk farklılıkları olmadığı sürece rastgele giyiyorum. genelde biri siyah, biri kahverengi oluyor mesela. görenler başta yarılıyor, deliymişim gibi bakıyor ama sonra alışıyorlar. belki içlerinden hep "deli herhalde" diyorlardır ama bana ne ya, uğraşılacak dert değil. çorap işte. çoğunlukla kimse görmüyor bile ne giydiğimi.
  • der meister  (01.05.19 14:19:35) 
Tchibo'nun 5'li 10'lu çoraplarının her birinin altında farklı bir simge oluyor. Sizin probleminizi çözebilir.


  • pispinti  (01.05.19 16:09:46) 
Bardaklar kirlenip bulaşık makinası çabucak dolmasın diye şişeden içiyoruz. Bir ara 1,5lt den içiyorduk, ama sular zamlandığı için 5lt'lik pet şişeden içmeye başladık.


  • theconqueror  (01.05.19 16:33:18) 
su için productimages.hepsiburada.net şu en soldakinden kullanıyorum suyun tadını bozmuyo.

vagonlife marka. 730 ml
  • avatar is back  (01.05.19 17:01:46 ~ 17:02:51) 
bende 40 ounceluk hydroflask var ondan iciyorum.
bekarken teki olmayan coraplarimi avizeye asardim esini buldukca cekmeceye kaldirirdim simdi esini bulamadigim corabi direkt cope atiyorum.

  • headredhead  (01.05.19 17:02:34 ~ 17:03:26) 
1) ağzı geniş güzel görünümlü bi spor su matarası kullanıyorum işte. ağzı hep açık.

2) iki renk çorabım bar. gri ve siyah. aldığım zaman 10-20 tane alıp yıkadıktan sonra çekmeceye serbest atıyorum. hepsi karışık. dolayısıyla hem alırken hem yıkandıktan sonra karışık gidiyor. ayda yılda bir de eskimiş olanları atıp yeni alıyorum.
  • sttc  (01.05.19 22:48:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.