[]

Akşama ne yemek yapsam

Evet, gece birde sorulacak soru mu bu demeden cevaplayın efendim. Yiyenlerin aklını başından almak istiyorum. Bütçe sınırı yok. (Abartıp istakoz, trüf, havyar falan demeyin. Yani azami 200 liraya kadar bütçemiz var diyelim mazlemelere harcanabilecek. )

Emek isteyebilir. Yapması zor olabilir. Basit de olabilir. Maliyetli yahut maliyetsiz de olabilir. Lezzetli olması, çok lezzetli olması elzem.

(Bir haftalık menü dahi çıkartabilirsiniz.) Teşekkürler ederim efendim.

 
hünkar beğendi ve pirinç pilavı yanına cacık veya yoğrt


  • sutlu nescafe  (01.05.19 01:20:26) 
civarda ev yemeği yapan bir yer bulunup yemeği yiyecek olanlardan önce evde olacak şekilde sipariş verilir :)

ya da tas kebebı (et yumuşak olacak ama. ağızda dağılan kuşbaşı etle yapılması şart) yanına da arpa şehriye pilavı gayet iyi gider.
  • tururo  (01.05.19 01:27:54) 
Sarma


  • (s)AINT  (01.05.19 01:45:33) 
Fırında somon balığı(fileto, üzerine ince limon dilimleri ve kıyılmış maydonoz) , patates püresi(haşlanmış patatesi küpler halinde doğrayıp ezip içerisine süt-tuz-limon eklemek ve blenderda tamamen ezmek), brüksel lahanasını az soğan ve azck salçayla kavurup sulu yemeğini yapmak.
Önden tarhana çorbası verebilirsiniz ama çorba çok şart değil bu menüde.
Iceberg marul ve rendelenmiş havuçla salata yapabilirsiniz.
Tatlı olarak tahin helvasından ve süt kremasından yapılan güveç kabında sıcak helva verebilirsiniz ya da uğraşmayın hazır bi kadayıf burması alın. Ya da dondurmalı irmik helvası.
Afiyet olsun:)
  • megalomaniac  (01.05.19 01:51:52) 
Söğüş tarzı soğuk sakatatlar ve yeşillik tabağı
dana dili, tadımlık miktarda füme et
bolca meyve, güzelce servi edilmiş

***zengin bir kekik salatası***

sofraya çiçek koyun, mümkünse saksı bitkisi koyun hatta. canlılık katar.

güzel müzik, güzel içkiler ve güzel ışık
en önemlisi de, sizin pozitif değil de rahat olmanız. rahat ve pozitif, evet, yöntem bu!
  • Etanglement  (01.05.19 03:47:45) 
fırında somon ve patates
haşlanmış ıspanak üzerine rendelenmiş parmesan.
veya ıspanak yerine brokoli.
  • ucurulmamak umidiyle  (01.05.19 08:21:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.