[]

Az tanınan kıza hediye

Merhaba,

Birkaç gündür bir kızla konuşuyorum, tinderdan tanıştık. Dün görüşecektik ilk defa ama hastaydı cuma görüşücez şimdi. Pazar günü de doğumgünüydü. Ben böyle çok abartmadan ufak bir jest yapayım istiyorum. Hem çok param yok hem de aramızda henüz fol yok yumurta yok. Yine de boş geçmeyeyim bir güzellik olsun diyorum, bakarsınız kız arkadaşım olur hehe :)
Yaşlar 27, olay Türkiye'de geçmiyor, ben Türk o isveçli.
Kedileri ve atları var ama bunlara göre alacağım şeyler muhtemelen baya pahalı olacak.

Neler olabilir?
Teşekkürler

 
Valla bence ilk buluşmada hediye alma. Yine de alacağım diyorsan kitap, mandala ve boya belki bir buket papatya alabilirsin.


  • Amaranta ursula  (01.05.19 00:23:59) 
Allah gönlüne göre versin kardeşim. Bence hediye alma.


  • (s)AINT  (01.05.19 00:25:10) 
ya ben de ne gerek var diyorum ama doğumgünüymüş boş geçmeyeyim de diyorum. zaten öyle pahalı bir şey değil atıyorum küçük paket çikolata gibi.

@raki.... haha güldüm. hediyeyi alıp yanında bir gazeteyle fotoğraf çekeyim
  • senolll  (01.05.19 00:35:04) 
hediye olarak, atlar icin bir balya saman al:) (yersiz espri icin ozur)

hediye alma bence de. cunku ilk tanismaniz. iliski yururse bol bol hediye alirsin zaten, hediye almaktan gina gelir. ne acelesi var canim?
  • Leonardo~Da~Vinci  (01.05.19 00:43:18) 
ya işte belki hediyeden etkilenir sevgilim olur :D der ki aa ne kadar da hediye veren bir erkek, ben en iyisi bunla sevgili olayım. bu kızı kaçırmamam lazım artık ahahaha muhabbetimiz iyi ya tipi de iyi gibi. Zaten bir şey alırsam hemen vermem de görüşünce de aklıma yatarsa veririm belki hahah.


  • senolll  (01.05.19 00:45:56) 
Tek bir elma falan al, ya da çilek vb. öyle sembolik bir şey olur elma olursa, yasak elma olayını diyorum sembol derken.


  • dafaisss  (01.05.19 00:47:05) 
elma da bilemedim ya, sanki çantama atıştırmalık atmışım da kıza veriyorum gibi. geçen 3 gün çantamda bir elma taşıdım da acıktığım bir an yerim diye, aklıma o geldi haha


  • senolll  (01.05.19 00:51:20) 
İlk görüşme için hediye mantıksız. Ama bir sonraki görüşmede hem jest olur hem de önemsediğini göstermek adına doğum günü için güzel bir hediye alıp aklını alabilirsin.


  • scudman1  (01.05.19 02:16:14) 
hediyeden etkilenir belki sevgilim olur çok ezikçe loser bir hareket.


  • KaraSakall  (01.05.19 09:26:32) 
ilk buluşma zamanlarında bizim kızlara hediye almak ters tepiyor öyle içinden almak gelmiş olsa bile. ama isveçli kızımız hediye karşısında kendini borçlu bile hissedip sana hediye alabilir. kuzeyli insanlarla bir süre çalışmıştım hediyeyi büyük bir jest görüyorlar.


  • heidi'nin dedesi  (01.05.19 11:14:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.