[]

+18, seks ilişki psikoloji felsefe problemleri

merhaba, uzun bir aradan sonra yazıyorum. sagduyulu, zihni acık yaklasımlara ihtiyacım var. genelde de burda aradıgımı buldum.
eski duyurularıma göz atarsanız baya sıkıntılı biri oldugum anlasılır. yine de tutunmaya calısıyorum hayata. 20li yaslarım ne oldugunu idrak edip cocukluk donemi kurbanı olarak geçti. simdi bundan kurtulmak istiyorum. yıllardır çektigim yalnızlıgı hafifleten biri var hayatımda simdi. ama tabi malum oldugu üzere sıkıntılı tipler benzer semada sıkıntılı insanları buluyor. sevdicegim de sorunlu baya. hatta zaman zaman ona kendimi adayarak kendi dertlerimden kactıgım sanrısına da kapılıyorum. bencil gorunse de iyi geliyor, hem bir baskasına faydan oldugunu bilmek guzel. ama biraz zaman gecti ve bencillik bas gostermeye basladı.
pek cok problemimiz var ama su sıralar en önemli gundem maddesi cinsellik. bu konuda fikir isteyecegim. bir yıldır birlikteyiz ama ömrümüzü beraber geçirmek niyetindeyiz, en azından simdilik ikimizde bu fikirdeyiz. bu bilgiyi ayrıl cococular için veriyor, çöz cococuların tavsiyelerini merakla bekliyorum.
ilişkimizin baslarında cinsellik cok iyiydi, 1 yıldır da beraber yasıyoruz. ama son 6 aydır, erkek tarafında neredeyse hiç hareket yok. hep ben baslatıyorum. ve zor ikna ediyorum. sevismeye basladıgımızda beni begendigini tahrik oldugunu biliyorum ama gundelik hayatta kurlasma vs yok. bir de sanırım ereksiyon problemi dedikleri sey olsa gerek, cok cabuk kaybedebiliyor. cokca alkol ve sigara tuketen biri, yas 30 sonları, ve kafası her zaman cok yogun. gunduz sekslerinde erken bosalma, gece alkolluyken hiç bosalamama ya da cok zor bosalma seklinde devam ediyor. ben de kendimi sucluyorum, bu da benim yetersizlik semam. işte cirkin miyim, cilvesiz miyim, vs vs. ama öyle olsa sevişmeye baslayabildigimizde heyecanladıgını biliyorum, bu da olmaz herhalde.

bir de şöyle bir ön bilgi vereyim. ilişkimizden önce uzun dönem(6-7 yıl) en uzun ilişkisi bir kaç ay olmus ve genellikle casual seks yasamıs erkek tarafı. bi yandan bakire meryem fahise kompleksine de girmiş olabilir mi diye dusunuyorum.

her turlu yapıcı tavsiyeye acıgım. ben doktora gitmeyi de önerdim ama su an icin mumkun gorunmuyor. cok rahat konusamıyor bu konuları, ama birbirimizi seviyor ve devam etmek istiyoruz.

 
Alkolü bıraksın.


  • [GODDARD]  (30.04.19 20:38:02) 
Merhabalar. Öncelikle bu durumun çözülebilmesi için, karşı tarafın bunu bir sorun olarak görmesi ve çözmek istemesi gerekli.

40’a yaklaştıysa ve bu sorunlar varsa düzeltmesi maalesef oldukça zor. Hem psikolojik hem fizyolojik olarak sorun ciddi, ve kendisinin bu yönde bir çabası yok zira.

İngilizlerin bir sözü vardır, atı suya götürebilirsin ama su içirtemezsin diye. Kendisi istemiyorsa düzeltemezsinix
  • KaraSakall  (30.04.19 22:13:39) 
Sorunun sende olduğunu sanmıyorum. Sorun dediğin gibi yaşadığı sıkıntılarda. Ereksiyon sorunu olsa alkollü de olmaz. Güzelcene konuşulması gerekli, yardım alınması gerekli.


  • sahandayumurta  (01.05.19 00:50:02) 
Yaşınızla ve beraber yaşamaya başlamanızla birlikte olağan olarak gelişen bir süreç olduğunu düşünüyorum. İlişkinin en başlarında + bir süre görüşmedikten sonra yapılan seks ile düzenli olarak yapılan seks arasında dağlar kadar fark var. Şimdiye kadar hep casual seks yaptığını söylüyorsun, belki bir sıkılma dönemi geçiriyordur. Sonuçta insanın sürekli gözünün önünde olan, karşılıklı rıza dahilinde her an ulaşabileceği seksi arzulaması bazen zorlaşabiliyor.

Bir de kafası yoğun hep demişsin, sonuçta alkol probleminin de biraz işaret ettiği üzere psikolojik olarak sıkıntıları olan bir arkadaş sanırım. Önce bu sıkıntılarını çözmeye, alkolü azaltmaya ve daha rahat, stressiz bir hayat sürdürmeye gayret etsin derim. Sen de asla kötü hissetme kendini, senlik bir durum değil bu. Bence bir süre bırak, hiç başlatma sevişmeyi. Biraz kendini geri çek. Senin her zaman orada olmadığını, yeri geldiğinde seksi istemeyebileceğini görmesi gerekiyor bazen.
  • lolita  (01.05.19 11:35:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.