[]

manuel doğrayıcılar nasıl?

mcdn01.gittigidiyor.net

bunun gibi olanlar. nasıl kesiyor?


 
ben soğan doğramak için kullanıyorum bunları blender da almıştım ama 7 aydır 1 kere o da meraktan kullandım. blenderı sök tak çalıştır daha zor. çok güzel kesiyor. ben gücüm yetmez ya da iyi değildir diye düşünmüştüm ama bu olmasa bayağı zorlanırım soğan doğrarken ama domates iyi olmuyor rende gibi yapıyor. öyle seviyorsanız sıkıntı olmaz tabii.

bu arada bunları kesinlikle makinede yıkamayın o ipli mekanizmaya su kaçmaması lazım o kısmı da yıkamayın ben bezi yıkayıp iyice sıkıp siliyorum ve diğer parçaları da elimde yıkıyorum. küçücük bir şey zaten
  • matilda  (30.04.19 12:19:57 ~ 12:20:51) 
Bir mutfak robotu kadar gücü yok kalkıp havuç parçalamaz muhtemelen ama menemen için özellikle sabahları domates ve soğana iyi oluyor. Ucuz zaten tam el altında tutmalık.


  • cilekli pasta  (30.04.19 12:29:59) 
baya iyi, ben şok marketten 10 liralık bi tane almıştım seneler önce, hala kullanıyorum.


  • kronik  (30.04.19 12:31:34) 
annemde var bundan cok memnun. bi blender performansi beklememek lazim tabii ama sogan domates vs. icin epey pratik oluyor.


  • in vino veritas  (30.04.19 12:46:23) 
Gayet iyi. Valide hanım çok memnun.


  • baldan kaymak  (30.04.19 12:59:56) 
Bende de var memnunum ama zorlama ipi takılıyor sonra ileri geri zor topluyor makine onu. Bıçakları ben bi kere bilettim daha iyi oldu. İçini doldurup kullanmazsan sorun yok yoksa dediğim gibi takılıyor ipi içerde.


  • Topalordek  (30.04.19 18:50:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.