[]

instagram, facebook, youtube ve twitter’a kaç saat ayırıyorsunuz?

1) günde ortalama kaç saatiniz telefon başında sosyal medyada geçiyor?
2) hesaplarınızı hangi sıklıkla kontrol ediyorsunuz? facebook şu kada instagram şu kadar diye..



 
Yukaridakilerden bir tek youtu.be u kullaniyorum. Değişiyor süresi. Bazen yoğunluktan hiç bakamiyorum bazen birilerine şarkı gondermek icin linki kopyalayip çıkıyorum. Bazen de konser kayitlari, yeni sarkilar derken 1 saat kadar oluyor. Ama masaüstü calisirsam arkaplanda sarkilar acik oldugu icin 3-4 saati de bulabiliyor.


  • Amaranta ursula  (29.04.19 19:49:30) 
sadece instagram kullanıyorum. yapacak hiç işim gücüm yoksa ve wifi a bağlıysam instagrama bakıyorum, her açışta 2-3 dk geçiriyorum. günde 6-7 kez bakıyor olabilirim uygun şartlarda.


  • taurina  (29.04.19 19:57:12) 
haberleri ve gündemi youtube ve twitter'dan takip ediyorum ve sadece ciddi hesapları takip ediyorum veya videoları izliyorum. yani oturup oyun videoları, 200ton slime yaptık, 1 tam kokoreç yedik videoları izlemiyorum. dolayısıyla bağımlılık veya hastalık olarak görmüyorum. çünkü gündemi tarafsız olarak takip edebileceğin başka ortam kalmadı. o yüzden ne kadar açmışım bakmışım takibini yapmıyorum.

face, insta, snap vb. başka tabii. hiç takılmıyorum...
  • malheiros  (29.04.19 20:04:27) 
ekran süresinden baktım 2 saat 38 dakika geçirmişim bugün.

Ekşi sözlük 1 saat
İnsagram 1 saat
Twitter 8 dakika
Youtube 30 dakika
  • eazy  (29.04.19 20:10:24) 
Youtube'u kullanıyorum. Diğerleri umurumda bile değil.

Kaç saat kullanıyorumdur tam olarak bilemem ama 1 saat anca oluyordur herhalde.
  • panda yuva yapmis sogut dalina  (29.04.19 21:48:56) 
1) twitter 30-40 dk, facebook 0, instagram akşamdan akşama 25-30 dk, youtube duruma göre 1 saat de oluyor 20 dakika da oluyor. 1 saati geçtiği nadir olur ama olursa da geyik programlarını dinliyorum çalışırken iyi gidiyor.

ortalama 1 saat 20 dakika civarı bir takılma sürem oluyor(youtube'yi tv gibi düşünüyorum).
  • golgi aygıtı  (29.04.19 22:30:46) 
instagramı kullanıyorum en aktif, her gün çektiğim fotoğraflardan bi hikaye paylaşırım genelde. fotoğraf odaklı kullanıyorum takip ettiğim hesapları da. saat bilemem ama en yoğun buradayım.

akşam da yemek yerken youtube'a bakıyorum, takip ettiğim kanallardan elbet biri bir video paylaşmış oluyor, onu izliyorum. 20 dk ile 1 saat arası diyelim.
  • Jux  (29.04.19 22:41:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.