[]

Ne para var be

Şimdi hadi ünlüler magazin o bu vs bizim ilgi odağımızla olan reklamlardan para kazanan kişileri anladık alıştık vs.

Aynı yerde çalıştığım hemşire hanım zengin bir yere gelin olacak. Haftasonu evinin eşyalarını almak için o şehre gitti. Hayır yani bir oturma grubuna 100k verilir mi. Tasarım olsun o olsun bu olsun. Kız odamdan çıktı etkisi çıkmadı. Insan kendini mal gibi hissediyor. Sistemin sömürdüğü bir karınca. Şuan odamda oturmuş bütün evin eşyalarına ne kdr verdiklerini düşünmeye çalışıyorum. Herhalde benim için bir ev parasını fln bıraktılar :D

Bu nasıl bir sistem ya. Şu hayatta zengin koca arayışındaki insanlara ilk defa hak veriyorum. Doğru yani ellerinde olanı kullaniyorlar.

Ben mi abartıyorum ama çok pahalı değil mi 100k sadece oturma grubu? Yoksa herkeste para mı bok?

 
kız olsam zengin koca arardım.net


  • dafuq  (29.04.19 14:14:02) 
100.000 liraya oturma grubu alan insan mutluluğu para ile arıyordur ve asla bulamaz. yetişemeden ölür gider.

kusura bakmasınlar ama gerçek zengin göstermeye ihtiyacı olmayandır.
  • babilbaligi  (29.04.19 14:19:03) 
koca firavunlar ölmüş gitmiş, kurtlu götlerini açıyorlar canlı yayında herkese gösteriyorlar. altından don giyse ne olur gördük o götü. ayrıca ölmüşsün havan kime. sanırım herkes zengin olup dünyaya altın kazık çakmak istiyor ama yok öyle, ben de ölüyorum siz de ölüyorsunuz zenginler tüm mal varlığınızla.

"bir yaşam formundan ötekine geçerken acı çekmek kaçınılmazdır. çekilen acıların kaynağı tutkular ve ihtiraslardır. acılardan kaçınmak için nefsin heveslerine gem vurmalı, insanın hayvani yönünü törpüleyen sevgiyi çoğaltmalıdır"
  • hasmetizm 2046  (29.04.19 14:30:42) 
Hemşire mi? Damat neciymis? 100binde iyimis.


  • Topalordek  (29.04.19 14:38:49) 
abartmıyorsunuz çok pahalı gerçekten, ama herkes imkanı elverdikçe zevklerine yönelik alışveriş yapar. kendiniz de dahil olmak üzere kimseyi bu kuraldan istisna tutamazsınız. hemşire hanım da bir istisna değilmiş, varmış ki harcamış. güle güle otursun.


  • evde liyakat kalmamis  (29.04.19 14:49:03) 
Parası olan takılıyor abi. Takılsın zaten hayat onlara güzel :D Benim param olsa var ya ohoooo, bir eşofman altına 3 bin lira verilir mi? bir kabana 9 bin verilir mi lan diye anama söverler. Şimdi bile alacağım şeyin en pahalısını ve kalitesini almaya çalışıyorum, param olsa kimse tutamaz :D


  • eazy  (29.04.19 14:50:50 ~ 14:51:07) 
evde liyakat kalmamis +1

Yani bu çok saçma bir mantık. Bunun sonu yok ki. Yemende her gün açlıktan onlarca kişi hayatını kaybediyor. Bakın açlıktan. Biz burada yemekleri patır kütür çöpe döküyoruz. İmkanımız var. Fazlasını atıyoruz. Sizin için yemeğe verdiğiniz 10 lira nasıl abuksa, biri için de koltuklara verdiği 100.000 lira abuk bir rakam. Konuşulacak bir şey değil. Yemendeki çocuklar da bizi düşünüp, ulan ne zenginler var, hem yemek yiyorlar hem de çöpe döküyorlar diyorlardır. Onlar daha haklı hem. Onların durumu temel ihtiyaçlar odaklıyken, bu koltuk işi lüks tüketim.

Ayrıca herkeste olsa siz de kanıksar, buna şaşırmazdınız. Demek kümenin büyük bölümü böyle değil.

Bu zengin koca arayışı falan lafları da boş laf. Ona yorum yapamıyorum bile. Kadın olsa zengin koca arayanlar, erkekken de arasın boş laf yapacaklarına. Öyle oluyorsa, böyle de olur. Bir farkı yok.
  • windowsguvenlikduvari  (29.04.19 14:57:57) 
Ben erkegim, basindan beri hak veriyordum zengin koca arayan kizlara. Kusura bakmasinlar da herkes kendini dusunmek zorunda, kimse erdemli olacam diye bir seylerden feragat etmek zorunda degil. Zengin koca arayisi da karakter oncelikli koca arayisi gibi bir tercih sadece, bu bir tercih. Insan dogasi bu, luks evde oturup luks tatil yapip luks bir hayat yasamayi istemek serefsizlik degil. Bazilarimi bazilarimizdan daha hevesli oluyor sadece buna.
Kadinin dogasinda vardır zengin kocaya sahip olma istegi, buna hak verip vermeme tartismasi da gereksiz. Icten ice ister hemen hemen her kadin bunu.


Evet abartmiyorsun oturma grubuna 100k dehset bir para. Cogu insan bu paraya sahip oldugunda "bunu nasil degeerlendirsem, nasil yatirim yapsam" diyorken adam bunu cat diye oturma grubuna veriyor, siradan bir sey degil. Buna bir kadinim heveslenmesi de gayet dogal.
  • stavro  (29.04.19 15:06:34) 
Satinaldigin ürünü yarı fiyata sataşmıyorsan ağır kazık yemişesindir. Bu işin tasarımla zenginlikle fln alakası yok. Zenginlerin etrafında onları sömüren bir sistem var ve adamlar bundan gayet memnun. Kazandığın bu kadar parayı harcayamadigini düşünsene o da problem. 100k alınan koltuk takımı 50k geri satılamaz ağır kazık. Bu arada malın fiyatını satıcı değil alıcı belirler.


  • wolfg  (29.04.19 15:43:56) 
100 bine oturma grubu alan bide bunun üstüne konuşan bence salaktır.


  • mikahakkinen  (29.04.19 16:05:06) 
Herkesin hayatta bir beklentisi var. 100K bir oturma grubu için çok fazla. Neden? Çünkü ben o parayı kolay kazanmıyorum. Kolay kazanan biri böyle düşünmüyor, çat diye veriyor parayı. Zengin koca arayışı farklı bir şey. Benim yetiştirilme kodlarımda yok. Bulduğum kişi zengin olsaydı süper olurdu ama ilk kriter bu olmadı hiçbir zaman.


  • SiyamkedisiZorro  (29.04.19 16:35:01) 
100 bin lira bir koltuk takimi icin cok fazla.
Ben böyle, esyalara haddinden fazla veren insanlara mal gözüyle bakiyorum.

Bu kadar cok param olsa 10 bin liraya koltuk takimi alir kalanini Lösev, Tema vakfi, Darüssafaka, Ayn Soup Academy gibi kurumlara bagislar; bir miktariyla da Ihtiyac Haritasi'ndan ulasabildigim kadar insana yardim ederdim.
"Seni tutan mi var, simdi de para bagisla!" diyebilirsiniz, su anda bunu elimden geldigi kadariyla yapmaya calisiyorum ama cok param olsa daha fazla etkili olurdum herhalde.

Koltuk iste, üstüne kicimi koyucam ya da uzanicam alt tarafi. Bu kadar büyütmeye gerek yok.
  • chitosan  (29.04.19 17:49:15) 
siz de zengin koca bulun kardeşim. önce kapan kazanır.


  • Neill  (29.04.19 18:02:38) 
Günde 100k'dan fazla kazanan bir arkadaşım var. Çocuğun arabası 2008 model ve şu anki değeri 50k. Yılda 100k bile kazanamayan bir arkadaşım daha var. Arabası 2019 model ve değeri 300k. Bizim millet gösteriş meraklısı. Asgari ücretli adamın elinde bile 8-9k'lık telefon var :) Zengin kocayı arayan çok kız var tabi. Ama karakterlisine denk gelmen lazım..


  • iwasbornonamountainside  (29.04.19 18:28:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.