[]

ATM'leri en iyi olan banka hangisi?

KYK hesap kartımdan dolayı Ziraat, öğrenci kredi kartımdan dolayı Garanti atmlerini kullanıyorum günlük hayatımda, bir de ailedeki atm işlerini yaparken Halk ve İŞ bankası atmlerini görüyorum. Bunlar arasında en iyi ve kullanıcı dostu bulduğum açık ara Garanti. Hem sistemi çok hızlı hem de yatırılan parayı hiç geri verdiği olmadı şimdiye kadar. Ayrıca arayüzü de çok temiz ve güzel.

Ziraat ve İş Bankası mesela çok kanser. Sistemleri aşırı yavaş, kartı takınca şifre girme ekranı çıkana kadar baya bekliyosun(özellikle ziraatte), şifre girdikten sonra bekliyosun, bastığın her tuşta bekliyosun, durmadan bekliyosun yani. Para yatırırken de defalarca geri veriyor henüz 5 dakika önce başka bir atm'den çektiğin tertemiz gıcır parayı. Ayrıca QR kod olayı da çalışmıyor bazı denk geldiklerimde.

Böyle temel ve en sık kullanılan bankalar arasında sizin sevdiğiniz/sevmediğiniz atmler hangileri?

 
akbank ve ing iyi bence. ziraat kanser +1 iş bankası ve halkbank için nötrüm.


  • theseachange  (29.04.19 13:52:52) 
en yavaş ve zor olanları işbank ve vakıfbank. garanti akbank iyi.


  • mikahakkinen  (29.04.19 13:55:18) 
Ziraat - iş - finans en iyileri.

Teb ve İng ise sürekli para yutuyor, işlem hatası veriyor.
  • aylakadam  (29.04.19 13:56:04) 
teb en leşi. halk, ziraat, işbankası aşağı yukarı aynı hızda. ama hiçbiri teb kadar kötü olamaz.


  • damla sakızlı dondurma  (29.04.19 13:57:17) 
yaklaşık 15 yıldır işbank kullanırım. istediğim bir şeyi yapamadığım olmadı.


  • teritori  (29.04.19 14:01:35) 
Garanti banka olarak sevilmese de teknoloji olarak hep önde gibi geliyor bana da.Ayrıca (özellikle İstanbul'da) Garanti ATM'si bulma olasılığım çok daha fazla. QR vb. her şey tıkır tıkır çalışıyor.

Teb leş demişler ama ben TEB'i seviyorum aslında. ATM bulmak daha zor, ama benim gördüğüm her atm'sinde döviz vardı (Garantide o yok mesela, belli yerlerde var). Döviz yatırıp çekmem gerektiği durumda Teb her zaman daha iyi.
  • nhk ni youkosu  (29.04.19 14:12:42) 
yapı kredi ve Finansbank.

yaptığım işlem para çekmek, en hızlı yapan atm'ler bunlar. finansbank'ın enpara barkodlu para çekme uygulaması şahane.
  • babilbaligi  (29.04.19 14:23:19) 
Yapikredi


  • Topalordek  (29.04.19 14:39:40) 
teb atm normal parayı kabul etmiyor kırk kere geri veriyor tekrar yatırıyosun tanımıyor geri veriyor ne biçim banka ne biçim atm anlamadım


  • baknedicem  (29.04.19 15:12:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.