[]

ne tür ayakkabı

araba kullanırken-işe giderken vs. her gün giyilebilir bir spor ayakkabı arıyorum ama spor ayakkabı kategorisine girince de tenis-basketbol-koşu bir sürü kategori çıkıyor. siz günlük spor ayakkabı seçiminizi nasıl yapıyorsunuz?




 
Eğer günlük kategorisi yoksa yürüyüş tercih ediyorum.

edit: Gerçi model her anlamda galip geliyor. Yani ister güreş ayakkabısı olsun, modelini beğenmişsem ve eğer çok büyük bir rahatsızlığı yoksa onu satın alırım. Çoğu ayakkabım sneaker tarzında.
  • reyals  (29.04.19 10:49:09 ~ 10:51:56) 
Ben lacoste un spor ayakkabilarini seviyorum. Gunluk diye geciyor sanirim. Sade ve rahat da.


  • somethinginthewayshemoves  (29.04.19 10:54:29) 
Ben 2 yıldır falan perfect steps'in ayakkabılarını kullanıyorum. ilk kullanmaya başladığında insana bir garip geliyor tasarımından ötürü ama sonra alışıyor insan, bayağı rahatım şu an. çok seviyorum ayakkabılarımı.


  • matilda  (29.04.19 10:55:00) 
yürüyüş/koşu kategorisi.


  • babilbaligi  (29.04.19 11:34:19) 
camper’dan sneaker aliyorsun olay bitiyor. her seye karsi iki yil da garantili.


  • alperz  (29.04.19 12:02:57) 
  • onemoremile  (29.04.19 13:17:08) 
kumaş veya casual giymiyorsan nike al geç hocam


  • tamamhosdiyonda  (29.04.19 13:40:27) 
Under armour yürüyüş


  • aylakadam  (29.04.19 14:19:13) 
O nike adidas'ın spor ayakkabıları falan pantolon altına falan hiç yakışmıyor bence. Bildiğin tipsiz spor ayakkabıları günlük giyilir hale getirdiler.

Puma Suede alıp geçiyorsun abi ya da vans. Şu an her şeyin altına rahatlıkla olan 2 model bunlar.
  • eazy  (29.04.19 14:22:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.