[]

Hertzden arac kiralayacagimda rent a car kaskosu var midir?

diye sormama gerek var mi?
diye gece gece aklima bi soru takildi duyuru sakinleri..
simdi netten kiralamayi dusunuyordumda, "yaw bunlar kaskolu mu oluyor" diye dusununce "rent a car kaskosu" diye birsey oldugunu ve kurumsal kiralama firmalarinda genelde bunun yapildigini ama yapmayanlarinda oldugunu okudum..
sizde hertz de durum nedir?
sabahi bekleyemedimde..
bilgisi fikri olan?

 
hepsinde kasko var ama onların da paketleri var. ön cam çatlağı, küçük hasarlar, lastik hasarı vs gibi.


  • sttc  (28.04.19 22:36:21) 
super cover diye bi kaskolari var gunluk 75 tl karsiliginda, bu yazdiklarin icin, ama benim merakim perte falan cikma gibi bi durum olursa, bunun icin normal full kasko gibi bisey var mi?


  • alttaraf  (28.04.19 22:46:12) 
Dostum bunun kapsamını mutlaka Hertz'e sorman lazım. Aracı perte çıkarsan bile tek kuruş ödemediğin kasko tipleri var (alkollü vs olmadığın takdirdir), ancak genelde ekstra ücretli oluyor. Kurallar sürekli değiştiği için gidip sor derim.


  • roket adam  (28.04.19 23:10:46 ~ 23:11:09) 
pardon, super cover gunluk 15 tl bu arada, 5 gunluk 75 tl


  • alttaraf  (28.04.19 23:17:51) 
hasarlarda max ödeyeceğin bir miktar var. sigorta pakedine göre bu miktar da düşürülebiliyor.


  • sttc  (28.04.19 23:18:22) 
Büyük firmaların bazıları kaskolamaktan vazgeçti. örneğin koç kiralama. firma 1 yılda kasko bedeli olarak atıyorum 20 milyon ödüyormuş ama perte ayrılan ve kaza onarım bedelleri yıllık 10 milyon lira olduğunu tespit etmişler. ve kasko yapmaktansa zararı kendileri karşılamaya başladılar. kaskosuz olma durumu olabilir. sorun bu durumu.


  • ground  (29.04.19 09:30:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.