[]

kızla tanışmaca vol 2

geçende de açmıştım. kütüphanede gördüğüm bir kız var. tam aradığım gibi biri. kızla tanışmak istiyorum. aslında bahane çok. gider tanışırım bir şekilde. o konuda sıkıntı yok ama kendimi çekiyorum. bu aralar çok yoğunum. günde 10 saat ders çalışıyorum. param yok, pulum yok. baya 2 liranın hesabını yapacak durumdayım. bu yüzden bir ilişki sağlıklı yürümez bu aralar. mayıs da geldi. 2 ay sonra kızı göremeyebilirim. ne yapayım? yürüsem mi?




 
boş beleş biri olmadığımı biliyorum o yüzden alınmadım. yaza kadar böyle zaten. yazın hem maddi sorunlarım çözülecek hem zamanım olacak. ama göremeyebilirim. :(


  • hknty  (28.04.19 15:05:25) 
tanış bence. altı üstü numarasını istiyceksin. bu aralar finallerle yoğunum, yazın buralarda isen arayabilir miyim dersin. açık ol bence. aşk değil ki bu, tanışmak amaç. tanımıyosunuz ikiniz de birbirinizi. tanıyınca sevmezsin belki


  • sttc  (28.04.19 15:50:10) 
üff ne alakası var? asıl sen konuyu tam bilmeden yargılamış infaz etmişsin beni. kalkıp da alakasız birine yürümüyorum. kız da kesiyor. gelip gittikçe baktığını biliyorum. o yüzden tanışmak istiyorum. ayrıca hoşlanmadıysa zaten sıkıntı yok. ben de üstelemem konu kapanır. ama kız hoşlanırsa asıl mevzu zaten. onu soruyorum.


  • hknty  (28.04.19 16:39:56) 
Bu kadar düşünmeye gerek yok. Git tanış bu kadar basit. Açık ve net ol. Bahaneye de ihtiyacın yok. Yazın görüşmeseniz bile iletişim halinde olursunuz belki, tanıma fırsatı olur hem.


  • aquarium  (28.04.19 16:47:41) 
Size ilgisi olduğunu farkettiyseniz gidip tanışın.sonrasını da bu kadar düşünmeyin.gerçekten "sizinle" vakit geçirmek isteyen birisinin para pul pek umrunda olmaz emin olun.


  • Frances  (28.04.19 17:53:00) 
2 ay derken ara dönem mi tamamen bitiş mi bölüm? tamamen bitiş öncesi böyle bir şey başıma geldi, karşı taraftan bir şeyler gördüğüm için artık açılmak zorunda kaldım, kaldı ki artık o da anlamıştı benim durumu ve tahminlerimin zıttı garip bir insan olduğunu anladım, zaman yok diye kesin bir dille düşünmem dedi ama söylediği gerekçeler birbiriyle çelişiyordu, sonradan beden ilgi de bekledi. buda ayrı bir tezat. bunlara hazırım dersen git konuş bence. eski duyuruyu da okudum artık bahane bulmanın bir anlamı yok. çünkü olmuyor deneyemiyorsun o da belli. en azından bir yerlere davet edebilirsin. karşındaki insan tuhaf tuhaf davranır veya konuşursa o da şansına artık. çok takılma.


  • Topalordek  (28.04.19 18:39:48 ~ 18:41:33) 
@j r r zaten kış hoşlanmazsa ve ilişki başlamazsa soracak bir şeyim de kalmıyor. o yüzden tabii ki ilişkinin başlama ihtimali üzerine soruyorum. neden duyuru açayım yoksa?


  • hknty  (28.04.19 19:06:59) 
@topalordek yıl bitecek okula devam daha. belki başka okula da geçebilirim. ya da seneye kızı göremeyebilirim. direkt açılmam zaten. belki de ben de hoşlanmam. tanışırım da bir şekilde o konuda da sıkıntı yok da tanıştıktan sonra kıza pek vakit ayıramıcam yoğunum gerçekten. hem param yok hem de yoğun olduğum için tüm gün ders çalışıyorum. pek sosyal de değilim bu aralar o yüzden.


  • hknty  (28.04.19 19:08:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.