[]

Nazar degmesi

2 konu var içinde.

1) günümüz tabiriyle enerji transferi bilimsel olarak kanıtlı mi?
Şeyi demiyorum hani kötü soz soylenen çiçeğin kristal yapısının bozulması gibi değil. Söz dahi söylemeden göz ve hissiyatla etkilemek.

2) Felak nas neyse artık karşı tarafı bu durumda nasıl rahatlatabilir bi insan
Esnetir hatta afedersiniz midesine bile nüfus eder ve garip sesler çıkartır? Hem okuyanda gördüm hatta daha çok okuyan gegiriyor okunan da çılgınlar gibi esniyor

 
1) bir fikrim yok.

2) nas felak okununca esnenip, gegirildigini ilk kez duyuyorum. her gun sabah aksam okurum hic gegirdigimi midemde birseyler hissettigimi hatirlamiyorum. okurken esnedigim olur ama bu felak-nas okudugum icin degil. gece uykum gelip de yattigim zaman okudugum icin zaten okumaya baslamadan once de esniyor oluyorum.
  • crucio  (28.04.19 13:49:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.