[]

Decathlon Ürün Değiştirme

Merhaba,

Müşteri hizmetlerinden sağlıklı cevap alamadım.

Nasıl Olduysa sanki internetten ilk defa sipariş veriyormuş gibi ARAZİ KOŞUSU ÇANTASI XS/S almışım. Bunun bir beden üstünü talep ediyorum.

Yalnız Ben ürünü mağazadan teslim seçenekli olarak bugün aldım. Değişim için faturayla direkt Izmır Optimum Decathlon'a gitsem faturayla birlikte anında 1 beden üstüyle değişim olur mu? Çünkü ürünün haftaya Wings For Life koşusuna yetişmesi lazım. Umarım illa ürünü karşı ödemeli kargoyla gönder seçeneği olmadan direkt mağazadan değişim olur.

2. Soru aynı sipariş koduyla beraber koşu kolluğu da var. Koşu kolluğundan memnunum ama eğer ürün değişim olursa kolluğu da değişime iade etmem gerekiyor mu?

Teşekkürler

 
Ben termos almıştım, fatura filan yoktu. 3 ay kullandım sonra decathlon mağazasında müşteri hizmetlerine götürdüm koku var bunda dedim, kadın baktı eve kokuyor iade alalım yada ürün değişimi yapalım dedi, fiş filan istemedi benden (ama decathlon kartı vardı)


  • pislick0  (28.04.19 12:50:04) 
Kendime soruma cevap vereyim. Artık decathlon kartı yokmuş. Onun yerine online hesabınız bu değişim işlemleri için yeterli oluyor.

Ürünü teslim aldığım magazaya gittim. Durumu anlattım. Herhangi bir fatura fiş istemediler sadece mail adresimi verdim ve online hesap sayesinde sorunsuz değişim oldu. Eğer ki aynı ürünün 1 boy üstü mağazada varsa değiştiriyorlar ama mağazada yoksa online hesaptan iade adımı açıp 1 hafta sonra geliyormuş.
  • marjinal kereste  (28.04.19 14:10:46) 
muhatap bulamazsanız whatsapp'tan yazın işlem hızlanıyor.


  • mythralioz  (28.04.19 18:35:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.