[]

yıllardır konuşmadık nasıl geri başlarız.

şimdi en son 2,5 yıl kadar önce çok kötü ayrıldık. şartlarımız genel olarak ilişki sürdürmeye uygun değildi tamam ama üstüne benim gerçekten saçma hareketlerimle çok ayrı bir yere geldik. kendimi terk ettirdim resmen. konuşmayı da bıraktık tamamen whatsapptan instagramdan falan da engelliyim.

hayatta olduğunu, hayatına bi şekilde devam ettiğini vb. biliyorum. instagrama hiç sevgili gibi biriyle fotoğraf atmamış. ama belki vardır belki yoktur belki lezbiyen olmuştur belki tamamen bırakmıştır bilemiyorum. hepsi mümkün.

şimdi tabi ki pat diye geri barışmak mümkün değil. ama bir yerden başlamak lazım. bir kere konuştuğumuz, konuşabildiğimiz bir formata dönmek lazım. acele etmek istemiyorum zaten. ayrıca gelecekte neyin ne olacağı belli olmaz.

ben geçen yıllarda çok değiştim geliştim o da çok değişmiştir. hiç kimse aynı kalmıyor tabi ki.

şimdi nasıl yapalım. onun en yakın arkadaşlarını ben tanıyorum. arasam bi onlardan mı rica etsem bizi bi aynı ortama sokun diye. direk mi arasam. yan telefon numarasından mesaj mı atsam. bir gün pat diye olduğu ortama mı düşsem. metro durağında sabahtan akşama beklesem mi çıksın evden diye.

sonra ne diyeceğim, nasıl diyeceğim, ya da hangi noktaları vurgulamalıyım hangilerinden kaçınmalıyım.

unutmayın ilk amacımız yeniden konuştuğumuz bir formata dönmek.

 
Önce eş dosttan ne durumda olduğunu öğren.
sonra plan yap.

  • neymis  (28.04.19 07:02:06) 
Hocam yapma bunu ya. 4 milyar kız var. Bunu yapma. Normalde tavsiye vermeyi sevmem. Ama yapma


  • westblack  (28.04.19 08:47:39) 
Hocam ne gerek var yahu. Bitmiş gitmiş üzerinden koskoca 2bucuk yıl geçmiş. Zaten kötü ayrılmışsınız. Önüne bak sen boş ver eskiyi.


  • takıl yani takmıyo belli  (28.04.19 09:46:00) 
Biraz fazla planlı değil misiniz? Genel haliniz bu sanırım, geçmişte de böyleymişsiniz, sizden ayrılması için uğraşmışsınız. Bu kadar taktiğe dayalı hamlelerin mutluluk getirdiğini ben görmedim açıkçası.

Kendi olayınız neyse onu yapın, size ilgi duyan insan bunu size belli eder.
  • mentuhotep  (28.04.19 10:00:14 ~ 10:59:32) 
Aynı halti yemeye çalışmış biri olaraktan;

Ne sen eski sensin, ne o eski o. Ne ilişkiniz eski ilişki. Ne dünyanız aynı dunya. Tabii ki gönül işi bu dinlemeyeceksin :)
Az hasarla uyanman dileğiyle.
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (28.04.19 10:45:24) 
Hiç bulaşmamalısın. Rahat bırak artık beni diye bir karşılık alacaksın muhtemelen. Ayrıca bunca zaman sonra tekrar ulaşman onu ürkütecektir. Kötü ayrılıp pişman olduysan aradan 2-3 ay geçince geri dönseydin 2,5 sene çok fazla, artık bambaşka hayatlar kurmuşsunuz.
En azından engellerini kaldırmış olurdu sana karşı içinde ufacık bi duygu olsaydı.

  • megalomaniac  (28.04.19 10:56:20) 
@westblack 4 milyar kız var ama ben son birkaç tanesiyle birlikteyken her gün aklımdan geçen bir tane var.

@mentuhotep yani uğraşmadım aslında. bilmeyerek yaptığım hareketler neden oldu. mallık ettim diyelim bir sürü zincirleme. ama evet dışarıdan bakan biri uğraşmışsın diyebilirdi. planlılık konusuna gelince. şimdi benim aklıma hep çok fikirler gelir neyi nasıl yapacağım diye. her ihtimali didik didik ederim. ama bana benim düşündüğüm her şey çok mantıklı geliyor. genelde insanlara soruyorum ki seçeneklere farklı bir gözle bakabileyim. neredeyse her seferinde de benim düşünmediğim bir şey çıkıyor o yüzden bırakmadım bunu hiç.

@aksi kanitlanmadikca cocuktur teşekkür ederim.

@megalomaniac yukarı yazmadım onu bi kere yaptık zaten, ilişkinin süresi 2 katına çıktı :) gerçi bu olumlu mu olumsuz mu bilemedim.
  • inekadam  (28.04.19 11:18:30) 
sevgilisyle fotograf koymadigi hayatinda biri olmadigi anlamina gelmez oncelikle. ayrica 2.5 yil once kizin hayatinin icine edip kendini terk ettirecek, her yerden engelletecek duruma getirmissin simdi ne istiyorsun ki kizdan? 2.5 yil boyunca seni bekleyecek hali yok, kendinden nefret ettirip hayatindan def ettigin birine yeniden donme cabasi niye? bu ozguven neden yani kiz kosa kosa sana mi donecek?

fazla agir olmus olabilir ama senaryonun kiz tarafiyim, gelen mesaja cevap verme geregi bile duymadim ben mesela. muhtemelen sana da olacak olan o. sayet o mesaja cevap verecek olsaydim bunlari soylerdim. o nedenle sana soyliyim, kizi rahat birak hayatina devam et.
  • in vino veritas  (28.04.19 12:47:59) 
@in vino veritas

iki dakika düzgün okuyun şunları kardeşim. "yapma salak mısın" dese biri "demek ki salakça olduğunu düşünüyor" deriz o bile bi yarardır. böyle benim yazmadığım şeylere sormadığım sorulara cevap vermeyin.

ağır olmadı, sonuçta yazdığında bir küfür ya da hakaret yok. ama ağır olmaması gereksiz yazmadığın anlamına gelmiyor.

"sevgilisyle fotograf koymadigi hayatinda biri olmadigi anlamina gelmez oncelikle"
bunu bildiğim yukarıda yazıyor dikkatli okursan. hatta dikkatli bile değil, gayet normal bir okuma anlama yetisiyle okursan.
"simdi ne istiyorsun ki kizdan?"
bu soru da gereksiz.
"2.5 yil boyunca seni bekleyecek hali yok"
evet yok. yine gereksiz bir cümle. ben beklediğini mi söylemişim?
"kendinden nefret ettirip hayatindan def ettigin birine yeniden donme cabasi niye?"
sen hayatında %100 garanti olanlar dışında hiçbir iş yapmıyorsan tamam. yapıyor musun? peki hiç pişman olmadın mı? özür dilemedin mi? af dilemedin mi? o zaman beni bununla yargılama.
"bu ozguven neden yani kiz kosa kosa sana mi donecek?"
dönmesini beklemiyorum, dönmezse de ne ben bir şey kaybederim ne sen bir şey kazanırsın. ama dönerse ben çok mutlu olurum sen mort olursun :)
  • inekadam  (28.04.19 15:00:56) 
yahu madem onaylama bekliyorsun o zaman onaylayin beni de, niye ne yapayim diyorsun ki? ne yapayim sorusuna iletisim kurma da bir cevaptir ben de bunu demisim. ha sen onaylama bekliyorsan o zaman bi suru secenek yazmissin zaten yap birini gor sonucunu. niye soruyorsun fikrini insanlara madem cevap begenmeyeceksin.

ayrica barisirsaniz ben niye mort oluyorum, bana ne? sormussun cevap verdik. kaldiramayacaksaniz istemediginiz seyleri duymayi sormayin o zaman hayret vallahi. komik. neyse.

hll spr dvm.
  • in vino veritas  (28.04.19 21:48:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.