[]

Türkiye'deki ekonomik gidişat daha kötüye gider mi?

Sebze fiyatları et fiyatlarına yaklaştı. Bu gidişle açlık başlayacak gibi. Bu gidişat ne olur sizce?




 
Gider


  • reanarchy  (28.04.19 02:01:59) 
açlık oluşursa iş anarşiye kayar. ne akşam yolda yürünür ne de cam açık uyunur... açlık evi, arabası olmayan insanların sorunlarına benzemez pek. besinsizlik hiç ummadığın insanlara ummadığın şeyler yaptırabilir. geçenlerde bi youtube videosu izlerken duymuştum. venezuela'da adamlar artık gaspı, kapkaçı filan bırakıp halk otobüslerini kaçırmaya başlamışlar. adamlar da soygun, gasp o kadar normalleşmiş ki iş toplu soygun yapmaya evrilmiş.

venezuela, brezilya veya afrika ülkelerinde can güvenliğinin olmaması ve insanların dışarıda dolaşırken tedirgin olması bu yüzdendir.
  • johnnie w lker  (28.04.19 02:22:54 ~ 02:28:48) 
Üretim yok tabi gider.


  • baldan kaymak  (28.04.19 02:28:24) 
Gider mi'den ziyade, gitmemesi için bir sebep var mı demek lazım? Var mı?

İşlerin iyiye gitmesi için son 2-3 senedir tek bir sebep dahi yok.

Bir afrika olmayız zira burada çok batı yatırımı var, açlıktan ölmeyiz ancak çok ciddi fakirleşeceğiz.
  • roket adam  (28.04.19 23:22:02 ~ 23:22:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.