[]

Ingilizce kitap olarak turk yayinevlerinin bastigi kitaplara guvenilir mi?

Mesela karbon yayinlari dostoyevski'nin yeraltindan notlar kitabini basmis, bunun ingilizcesini okumak istersek bu yayinevi mantikli midir edebi ve gramer olarak?

Ornek link: www.kitapyurdu.com


 
remzide direkt ithal kitaplar var; klasikler için mükemmel.
fiyatlar türkçelere göre yüksek tabii ama çok güzel, aklınızda olsun.

  • jimjim  (27.04.19 22:54:49) 
Ben olsam klasiklerin İngilizce orijinalleri veya çevirileri için Penguin Classics ve Oxford World's Classics gibi yerlerin haricindekilere para vermezdim.

jimjim +1. Ben de en son Remzi'den Umberto Eco'nun kurgu dışı yazılarının bir derlemesini almıştım.
  • bruce mclaren  (28.04.19 00:06:21) 
Hayir degiller,cunku bahsettiginiz yayinevleri zaten bedava icerik uzerine kurulmus dusuk butceli yayinevleri bu yuzden metinlerin iyice gozden gecirilip kontrol edildigini dusunmuyorum, ayrica hangi ingilizce yayindan asirdiklari da belli degil, kisaltmis ya da basitlestirilmis yayin bile alabilirsiniz farkina varmadan.
Ucuz ve guvenilir bir yayinevi olarak wordsworth oneririm.

  • newcomer  (28.04.19 00:10:18) 
arkadaş kitabevi'nde de ithal kitaplar var (sanırım online satışları da var)


  • kozmosta bir nokta  (28.04.19 11:18:17) 
Karbon yayınevi, bir çevirmene işini yaptırıp parasını vermemişti galiba. Başka yerden alın lütfen.


  • geçerkenugradım  (28.04.19 11:47:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.