[]

Bir MCU manyağı olarak Avengers Endgame' e gitmesem olur mu?

Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta da belirttiğim gibi bir MCU manyağı olarak Endgame gitmekte kararsızım. Hem üşeniyorum hem de neredeyse her sinemaya gittiğimde 100 TL' ye yakın para gidiyor. O yüzden gitsem mi gitmesem mi kararsızım. Son 2 yılda Black Panther hariç çıkan tüm filmlere gittim. Buna gitmeyeyim, internete düşünce izlerim diyorum ama biraz saçma olur galiba. Siz ne dersiniz?


 
spoiler yemeyi dert etmiyorsan gitme.

ben pek beğenmedim gerçi manyağı da değilim.
  • kljgslsdkjsd  (27.04.19 20:52:05) 
niye 100 tl gidiyor onu anlamadım ben, zaten soygun gibi bilet parası istiyorlar, bi de mısır çikolata falan mı alıyorsun? cinemaximum'da izleyeceksen orada bi su bi çikolataya verdiğin parayla başka sinemalarda film izleyebiliyorsun. hadi bu film imax'te izlenesi bir film, o yüzden gittin diyelim, başka para harcama. suyu dışarıdan sok, mısır da yemeyiver. sinemada mısır yemek kadar izleme zevki bozan başka bişey yok, başbakan olursam yasaklatıcam yeminle.

neyse işte, pire için yorgan yakmaya değmez; git kesinlikle. ben çok beğenmedim, üstelik çizgi romanlardan gelen bi kültürüm de yok ama sinemada izlenmesi gereken filmlerden.
  • Jux  (27.04.19 20:53:14) 
@ kljgslsdkjsd Spoilerımı troll bir arkadaş sayesinde yedim zaten. Kendisinin her filmin vizyona girdiği ilk gün gidip milleti spoilera boğmak gibi bir hobisi var.

@ Jux Mısır falan almıyorum ama yemek yemeden dönmüyorum, ondan o kadar gidiyor. Bir de sinema da uzak, yol parası da oluyor.
Belki biraz hesabı abartmış olabilirim.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (27.04.19 21:15:07) 
mcu manyağı olan birisi spoiler yemeden önce filmi izlemesi lazım derim.


  • false pretension  (27.04.19 21:16:46) 
ben mcu manyağı değilim ama marvel karakterlerini küçükken çok severdim ve karakterlere uzak değilim.

Filmi ise hiç beğenmedim, arkadaşlarıma eşlik etmek için girdim ve 3 saat sıkıntıdan patladım. Ha mcu hayranları beğenmiş genelde, sinemada ağlayanlar, şaşkınlıkla ohaa diyenler falan oldu ama ben çok sıkıldım yani sıkıcı ve saçmaydı bence. Bol bol aşırı görsel efektli dövüş falan görmek istiyosan git yani ama bence ortalama bi fast and furious filmi kadar sinema değeri var filmin
  • nundu  (27.04.19 21:43:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.