[]

bluetooth kulaklık

Bende resimde paylaştığım qcy q29 un bir üst modeli var, ben istiyorum ki telefonu bir yerde bırakım mesela 10 metre öteye gittim, telefonun mikrofondan aldığı sesi bluetooth kulaklık ile duyayım. Bunun için bir app var mı bildiğiniz. Sennheiser Momentum True Wireless modelinde böyle bir özellik getirmişler, acaba app ile bende uygulayabilir miyim diye düşündüm. Fikri olan var mı?




 
true wireless kulaklıklar telefonun mikrofondan aldığı sesi kulağınıza yansıtmıyor. kulaklığın dışarıdan aldığı sesi yansıtabiliyor. onu da her kulaklık yapamıyor. Sennheiser momentum True Wireless'da bu özellik var.Ama dediğim gibi telefondan değil, kulaklık mikrofonunun dışarıdan aldığı sesi size verebiliyor. Fiyat performans bu konuda en iyisi Jabra Elite 65T sanırım.

Sizin derdiniz ben biraz uzakta olayım, telefona etrafında birileri konuşurken onları kulaklıktan duyayım gibi bir şey ise bunu hiçbir kulaklıkta yapamazsınız.
  • barkopasa  (28.04.19 01:00:50) 
bahsettiğim kulaklıkta yada üst modellerinde var bu özellik, hatta incelemede anlatan adam şöyle bir örnek vermişti ( mesela evdesiniz televizyonun sesini çok açamıyorsunuz, telefonu televizyonun yanına bırakın ve bluetooth kulaklık ile dinleyin) ama bulamadım hangi kulaklık olduğunu. Ama var işte böyle bir özellik


  • pislick0  (28.04.19 10:58:11) 
airpods’larda var bu özellik.


  • osmanyueksel  (30.04.19 02:20:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.