[]

Router tavsiyesi - karmaşası

Merhaba,
Yeni Kablonet kullanıcısıyım. Kablonete gecmeden once vdsl de kullandigim tplink ac1600 vr600 cihazimi router haline getirdim. Cihazim yeni nesil kotu bir cihaz degil ama 130 m2 evde 2.4 ghz baglanti evin diger odalarinda cekmiyor (modem cokta uzak olmamasina ragmen) 5ghz sadece modeme cok yakinken kullanilabiliyor. Cihaz evin tam ortasinda hol de duvara kurulu buna ragmen cekme gucunu begenmiyorum cihazin. (Cihazin cekim gucunden vdsl modem kullanirken de memnun degildim)

Sonuc olarak cekim gucu iyi ve daha gelismis bir router alayim dedim. Karsima asus’un ac5300 modeli cikti fiyati cok yuksek ve en gelismis router denilsede benim yasadigim yan odada cekmeme yada yan odada performans dususunu bir cok kisi yasamis hatta forumda konu acan bile var. Linksys nin wrt1200ac cihazini buldum ama tr de hic tecrube yorum yok. Wrt1900 cihazini bulamiyorum. Asus’un bazi serileri guncelleme ile 5ghz gittigine dair ciddi yorumlar okudum. Kafam oldukca karisti. Tenda da ciddi guzel cihazlar uretmis . Sizlerden guncel router tavsiyesi istiyorum. Dusunun 3bin tl lik ac5300 cihazla cekim problemi olmasi secim yapmakta insani kararsiz kiliyor.

 
hahah ben bir ara sarmıştım bunlara, ac5300 de wrt3200ac de var.

asus daha iyi. 3 bin fazla.
  • passion rules the game  (27.04.19 18:10:04 ~ 18:10:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.