[]

Şu arabalardan hangisini almalı?

Arkadaşlar filtreleye filtreleye bu hale geldim.

Araba LPG’li olmalı.
100 km’den yüksek olmasın dedim.
Beni sanayiye götürmesin istiyorum çünkü kadınım, arabadan da anlamıyorum kazıklanmaktan vs korkuyorum.
Az yaksın istiyorum.

Siz ne dersiniz?

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

 
ben oyumu fiesta'dan yana kullanırım. en diri duranı o.


  • reanarchy  (26.04.19 17:51:03) 
ben oyumu siyah pejo'dan yana kullanırdım. hem multimedyalı hem bluetoothlu ve hem de geri görüş kamerası var. park ederken rahat edersiniz.
o olmadı fiesta olabilir. arkadaşın söylediği gibi içlerinde en diri olan o.

  • kitik  (26.04.19 17:58:16) 
sırasıyla

fiesta
yaris
almam
almam
  • otopsicocugu  (26.04.19 18:23:08) 
Linkleri koydum.


  • kırmızıayakkabılıgargamel  (26.04.19 19:57:49) 
yaris, japon arabaları daha az sorun çıkarır diye biliyorum. (sol altta ezik var).
fiesta komple boyalı, sebebini iyi araştırmanız lazım.

  • g7mor  (26.04.19 20:10:33) 
fiesta full boyalı takla atmış olabilir.çok iyi
yaris olabilir ama o da full boyalı sayılır, bunun kazalarını da iyice baktırmak lazım.
3. ve 4. arabada çakmak bile yok diyorlardı, konforsuz araçlar.
bu fiyatlara punto bakabilirsiniz.
  • mutlu yillar sana  (26.04.19 23:06:12 ~ 23:07:05) 
fiesta - bu renkte ve bu yaşta bi araç renk sorunu yaşamaz. büyük ihtimalle başına iyi şeyler gelmemiş bi araba. hasar kaydına aldanıp araba bakma çünkü kaskosu olmayan herkes kaza yapınca hepsini cebinden karşılamak zorunda kalıyo. ancak yakıt konusunda bu araçlar gayet makul. daha önce kullanan biri olarak benzinde bile üzmez desem yeridir.

yaris - araç önden ve arkadan dahil kazaya karışmış olabilir veya kadın kullanmış olması dolayısıyla acemiliğini atmış diyebiliriz lakin bu aracı alırsan satarken biraz zorlanabilirsin ama sağlam mı dersen herkesin bildiği üzere japon kalitesi diye bi durum cidden var. bakımlısına denk gelirsen sanayi yüzü göstermez.

206+ - fransız araçlarından uzak dur. en üst segmentte olan araçlarında bile kronik sorunları vardır. bu ister citroen olsun ister renault veya peugeot. fransız araçları için en anlamlı söz kervan yolda düzülür'dür heralde. parçaları çok ucuzdur lakin insanı kanser ederler. hadi bunun için de olumlu bişey söyleyeyim. normalde diğer araçlar şekil ve donanım olarak vereceğin rakamlara bu araçların daha dolusunu ve hoşuna gidenini alabilirsin. daha önce renault megane kullanmış biri olarak fransız arabası adamı usta yapar diyorum. bunlar sıfır alınıp en geç 80-90 binde satılması gereken araçlar. sonrası karanlık...

siyah 206 - takasa açık ilanlara kesinlikle güvenmeyin çünkü sağlam arabanın mutlaka alıcısı bulunurken pert arabanın satıcısı ne olursa olsun da artık elimden çıkarayım düşüncesindedir ve istanbul içerisinde koyu renkte araba alman aracın çok hızlı solmasına sebep olur daha kötüsüyse yazın aracı güneşin altında bırakmak zorunda kalırsan içine girilmez bi halde bulabilirsin.

aşağıdaki araca bi göz atmanı öneririm. öncelikle bu aracın piyasası bu değil. tavanına saksı düşmüş ve adam da fotoğrafını çekip koymuş zaten. ön ve arkadan da darbesi yok ki bu büyük bi kazaya karışmadığı anlamına gelir. diğer bi avantajıysa ne usta konusunda ne de parça konusunda hyundai kullanıcısını üzmez. ayrıca vergisi gayet makul olur ve hatta yakıt konusunda da belki benzinde bile kullanabilirsin.
dezavantajlarıysa söylediğim gibi tavanında boya var ve sen satarken alıcıların bi bölümü bu yüzden bu araçtan uzak durmak isteyebilir. alırsan ilandaki fotoğrafı da alıp saklamayı kesinlikle unutma. diğer bi dezavantajıysa şekli biraz fatiha'yı tersten okumuş gibi lakin bu kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilir.

www.sahibinden.com


not:her ne araç alırsan al aracı otorapor, eft oto ekspertiz türü kurumsal bi yerde ekspertize sokmayı ihmal etme. birde bi bilenle git. ekspertize soksan bile adam sana teknik bi dille durumu anlatacak ve aracı al veya alma demeyecek. buna karar vermesi gereken kişi sen olacaksın. bilmediğin bi konuyuda yorumlayamayacağından sorunlu araç olsa bile anlayamayabilir ve başına büyük ihaleler alabilirsin.
  • johnnie w lker  (27.04.19 03:31:09 ~ 03:38:58) 
yerinizde olsam gri pejoyu alırdım. kilometresi düşük, bşaına bir iş gelmemiş, boyası az.

diğerleri epey hasar almış araçlar.
  • babilbaligi  (27.04.19 07:05:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.