[]

Rotamızı belirledik önerileri alalım

Efendim merhabalar,

okulların kapanması ile 12 yaşındaki oğlumla kültür turu için rotamızı belirledik. Kırşehir, Kayseri, Kahramanmaraş, Gaziantep olacak. Dönüş yolunu bilmiyorum belki bunlara yakın bir ilimiz (Adıyama, Malatya) olursa sapabiliriz ama onu dönüşte düşüneceğiz. İnternetten ilk bakıldığında çıkan yerler hariç (onlara zaten uğrarız) bu güzergah ve illerde görülmesini ve tadılmasını tavsiye ettiğiniz gizli kalmış veya popüler olmamış mekanlar hakkında tavsiyelerinizi alabilir miyiz?

teşekkürler

 
kırşehir yerine nevşehir daha güzel olmaz mıydı ?


  • devilone  (26.04.19 17:12:51) 
Ben de Nevşehir demeye geldim, Kırşehir'de bir şey yok ki bildiğim kadarıyla.


  • kirmizipilotkalem  (26.04.19 17:32:17) 
@devilone

@kirmizipilotkalem

Nevşehir çok yürümeli bir gezi olacağı kanaatindeyim. Çocukla beraber sıcakta biraz zor olur diye başka sefere bıraktım, biraz daha büyüyünce balona binmeli filan gezeriz orayı, çabuk sıkılıyorlar çünkü. Zamanla bütün illeri gezip tabelalarında onun fotoğrafını çekiyoruz. 30 il gezdik bu şekilde, dolayısı ile küçük büyük demeden geziyoruz. İleride güzel bir anı olsun diye.
  • Filinta61  (26.04.19 18:00:59) 
Kırşehir Kayseri Maraş a gidip Nevşehir’i esgeçmek saçma olmuş ne var ki oralarda


  • Melange  (26.04.19 18:08:21) 
her şehrimizin kendine özgü güzelliği var ben de 5 şehir hariç bütün ülkeyi ilçe ilçe dolaştım .
istanbul hariç her şehirde muhteşem yöresel yemekler var iç anadolu şehirlerinde katmer dedikleri kahvaltıda yedikleri ince katlardan oluşan muhteşem tadı hiç unutamam .
gaziantep demişsiniz ben yazmayayım sözlükte gaziantep başlığına tıklamanız yeterli . sadece turistlik yerler dışında yaşayan halkın gittiği kebapçı mekanlarını deneyin derim . iyi gezmeler iyi eğlenceler dilerim .
  • devilone  (29.04.19 10:19:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.