[]

Emlakçıların ev bulması

Emlakçılar sahibinden olan evleri aratıp ikna etmeye çalışıyorlar mı? Diyelim ki ben emlakçıyım nasıl portföy oluşturabilirim.




 
Tam da dedigini yapiyorlar. Yurt disinda evini kiraya vermek istersen ya kendin ugrasirsin ya da emlakciya sana kiraci bulmasi icin para odersin. Ulkemizde parasi olmayan iki kez eziliyor, ev kiralamak isteyen bir de emlakci parasi oduyor.


  • Traveler  (26.04.19 01:18:18) 
Dediğin şeyi yapıyorlar. Bir ev birkaç emlakçıda olabiliyor. Kim önce kiraya verirse parayı o alıyor.

Remax gibi şirketlerde çalışanlar esas parayı vuruyor
  • horowitz  (26.04.19 01:27:06) 
emlakçılar aşırı yüzsüzler seneler önce oturduğumuz evi satarken cama kağıt yapıştırdık sahibinden satılık diye. ertesi gün üç farklı emlakçı yanında müşteriyle geldi evi gezmeye. adamlar biz satalım diye sorma gereği bile duymamıştı


  • genc irisi  (26.04.19 10:03:22) 
Hocam gayet tlc izliyoruz 300 bin dolarlık ev icin 50-70 bin dolar emlakçı komisyonu çıkıyor. ki.sede demiyor ya ben ev alacağım 300 bin doları zor buldum birde 70 bin dolar emlakciyami verilir?


  • wolfg  (26.04.19 11:08:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.