eğer istanbul veya benzeri bi ilde oturuyo ve aracı bu yoğun trafikte kullanacaksan vw grubundan uzak durmanı öneririm. çünkü yoğun trafikte bu araçların vites sisteminin arıza yapma ihtimali yükseliyo. hatta eğer varsayalım yok kardeşim ben ille vw grubu araç alıcam diyosan da kalkıp büyük şehirlerden alma çünkü senden önce çoktan hem şanzuman hem de motor olarak araç yorulmuş olacak.
kişisel önerim
www.sahibinden.comson zamanlarda görüp beğendiğim ve japon aracı olması dolayısıyla aklıma çok yatan bi araç fakat piyasası olmaması dolayısıyla pek kullanılmayan bi araç
www.sahibinden.comilanları gelişigüzel koydum. temizlik ve donanım olarak diğerlerine de bakarsınız. bu iki araç sizi hem arıza verdiğinde usta ücretleriyle, hem yakıt konusunda hem de yıllık vergileriyle üzmez.