[]

bir buyuk pringlesi bir seferde tuketmek cok mu?

soru baslikta,
biranin yaninda gomuyorumda cok mu hayvanlii oluyo acaba, sizin durum ne?



 
160 gram cok gibi gorunmese de bence barindirdigi yağ orani acisindan biraz fazla :) ama bağımlılık yaptigi ve yedirdikce yedirdigi bir gercek. Hep çin tuzu yüzünden!


  • slashedduff  (25.04.19 22:05:03) 
Bir büyük yazınca rakı sandım. İkisi de aşırıya kaçıyor.


  • zaman  (25.04.19 22:54:14) 
861 kalori ve bu kalorilerin dağılımı şöyle; %39 Karbonhidrat, %3 Protein, %58 Yağ.
Diyetkolik'ten alınmadır bilgiler. Miktar şu şekilde;

Karbonhidrat (g)84.15
Protein (g)6.27
Yağ (g)56.1

Boy, kilo, yaş ve yaşam şekline göre tüketmen gereken bir kalori miktarı var. Düz olarak bunun üzerinde tüketirsen kilo alırsın, altında tüketirsen kalori açığı ile beraber vücut depoları boşaltıp yağ yakma sürecine girer. Mesela örnek vereyim, benim kilomu koruduğum kalori miktarı 2800-3000 kalori arası. 3,5 kutu pringles yediğim de bir gün içerisinde almam gereken kaloriye ulaşmış oluyorum ve bu kaloriyi de basit karbonhidrat ve yağdan oluşturuyorum. Bir nevi bileklerimi kesip köprüden atlıyorum çünkü yeterli protein ve mikroları alamamış oluyorum

O yüzden sorunun cevabı, evet çok olacak. Kilo almaya çalışsan bile bu şekilde çok kirli bir beslenme yolu seçmiş olursun.
  • reyals  (25.04.19 23:04:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.