[]

İyi Düşüneyim Diyorum ama Olmuyor

5 yaşındaki kıza tecavüz eden piç Pakistan uyrukluymuş(yanlışsam düzeltin) Ülkeye doldurdular Suriye'lileri. Etrafta Pakistan'lı, Afgan işçiden geçilmiyor. Bu ülkede herkes tehlike altında. Eğer önlem alınmazsa bu mülteciler ileride başımıza çok dert açacak.

Çocuklarımızı, sevdiklerimizi bu şerefsizlerden nasıl kurtaracağız! Zaten ülkenin kendi şerefsizi çok, bir de bu mallar doldurdu ülkeyi(iyileri ayırıyorum) İyi bir şey düşüneyim diyorum ama yok arkadaş.


 
Memleket yol geçen hanı oldu zaten. Gerçekten şaka gibi memleketiz, Ortadoğu ülkesi olduk çıktık.


  • zaman  (25.04.19 21:02:27) 
Allah belalarini versin onların da onları ülkeye sokanin da.

Sorsan çok merhametli ulkeyiz!
Kendi ulkesindekilere o kadar özen göstermezler.
Gerçi ne gösterecekler ki kendileri asıl tecavüzcü tacizci, gelenler de onlar gibi olacak.
Bakın nerede bu tür olay var orada dinci, hacı hoca takimi.
  • kirmizipilotkalem  (26.04.19 00:20:08) 
bunun memleketle dinle dille alakası yok. cezaevlerinde bunun 30 kat daha ağırını yapanlar var hemde batının batısında yaşanan yerlerde. he yol geçen hanımı oldu aynen oldu. zaten kalabalığız dahada eğitimsiz lümpen insan alıyoruz dışarda.


  • mikahakkinen  (26.04.19 08:51:21) 
Ayni seyi yurtdisindaki turkler icin de yabancilar soyluyor, yaptiginiza da irkcilik deniyor.


  • kassiopeia  (26.04.19 08:56:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.