[]

sinemada hangi koltuk?

cinemaximum sitesi, cinemaximum ve maximum uygulamaları şu anda sıçışlarda ama yine de sorayım. hangi koltuk?

hatta eliniz değmişken adapazarı - pendik treniyle gelişte akasya'ya mı yoksa hilltown'a mı ulaşımın daha kolay olduğunu da söyleyebilirsiniz.

resmim.net
resmim.net

 
pendik tren istasyonundan minibüsle metroya çıktıktan sonra ikisi de gitmek açısından kolay.

hilltown daha yakın.

akasya'da büyük salonsa o en önden deadpool izlemiştim. yapmayın. boynum tutuldu.
  • isvicre rakisi  (25.04.19 14:43:20 ~ 14:44:08) 
akasyayı unut o koltuklarda işkence olur eğer illa bu seanlarda izliyecem diyosan hilltown 1. diye işaretlediğin yer bi nebze iyi olabilir ayrıca spoilerlara çok dikkat et millet sağda solda yazıyor valla bende pazar sabahı izliycem o güne kadar hesapları kapatıcam artık o derece.


  • gencfb  (25.04.19 14:50:16 ~ 14:50:42) 
bu koltuklardan film milm izlenmez. bence zorlama. ayrıca hangi film ki bu full çekmiş?


  • sir gawain  (25.04.19 15:07:47) 
o koltuklarda film izlemem doğrusunu isterseniz


  • kisa  (25.04.19 15:11:06) 
adapazarı'ndan gelip de o koltuklarda film izlenmez.


  • late viper  (25.04.19 19:02:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.