[]

Akıllı Tartılar Hiç Akıllı Değil

Evet, 100 lira verip almış olduğum Fakir marka akıllı tartım tam bir mal çıktı. Başlarda yanlış diyenlere inanmıyordum, kendi kilom da sürekli değişiyor sanıyordum. Ama bugün test etmek için 3 kez üst üste tartıldım ve üçünde de yanlış sonuç verdi. Üstelik öyle gram değil, 2 kilo oynayacak şekilde.

Teknosa ne iade ne değişimi kabul ediyor. Teknik servise götürün diyor ama aldığım günden beri böyleydi zaten bu alet. Çöp mü kabul etmeliyim artık bunu? (İşte o tartı: urun.n11.com)

Bir de bu olaydan sonra akıllı tartıların hiçbirine güvenesim gelmiyor. Eski usül bulup alsam mı? Kefil olduğunuz tartı varsa önerilerinizi de alırım acil tartılmam lazım...

 
yıllardır bu tartıyı kullanıyorum gayet memnunum. her zaman aynı yerde, dümdüz zeminde tartılıyorsan sıkıntı olmaması lazım. mağazadan aldıysan iade almazlar. servis son çare gibi.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (25.04.19 15:02:36) 
@yazar yazmaz yazan yazar

Hiç kıpırdatmadan denedim üst üste yine de 1-1.5 kg fark çıktı. İnternete yazınca da şikayetvar'ın bununla dolu olduğunu gördüm. Sizin şansınıza iyi çıkmış :)
  • jacque  (25.04.19 15:21:29) 
bende de aynı tartıdan var dediğiniz gibi her çıktığımda başka kilo yazıyor çöp dedim geçtim valla


  • alaimisema  (25.04.19 15:33:30) 
ben de uzun zamandır bu tartıyı kullanıyorum, yukarıda denildiği gibi düz szemin üzerinde aynı yerde kullandığım zaman hiçbir zaman farklı sonuç almadım, üst üste tekrar tekrar denediğimde de hep aynı sonucu aldım. sizin ürününüz belki hasarlıdır bilemiyorum.


  • hypathia  (25.04.19 15:36:09) 
Ben birkaç ay önce adı sanı duyulmamış bi markanın tartısını almıştım hırdavatçıda denk gelip. 40 liraydı. Hiç böyle farklı ölçüm yapmadı. Cihazda sıkıntı olabilir.


  • (s)AINT  (25.04.19 20:49:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.