[]

Taksici beni kazıkladı mı?

Yer İstanbul. Taksici önce bagaj ücreti alıyoruz dedi, dedim o ne? duymadım ben. tamam dedi almayalım.

Bindim, taksimetre 20 liradan başladı. dedim bu taksimetre 20 liradan niye başladı. Otogar çıkış ücretinin 10 lira, 4 lira da taksi başlangıç ücreti olduğunu söyledi. E dedim 6 lira ne için? Mırın kırın etti, önce önemli değil dedi, yol biterken hatırlattım, yok dedi 20 liradan başlamadı taksimetre. Dedim ben 6 lira eksik vereceğim. Tamam dedi. Bu kadar sakin geçmedi tabi, arada inatlaşmalar oldu.

Şimdi benim bildiğim kadarıyla taksilerden otogar geçiş ücreti alınmıyor. Artık alınıyor mu? Bagaj ücreti diye bir şey gerçekten yasal mı? Eğer bu işte bir terslik varsa ben bunu nereye şikayet edebilirim? Eğer her şey yasalsa ne tarafa doğru domalayım?

 
Oyle durumlarda fatura isteyip soforler odasina bunun aslinin olup olmadigini soracagini soyle. Konu kapanir.


  • alperz  (25.04.19 10:48:38) 
taksiler için otogardan çıkış ücreti yok


  • ayin yazari  (25.04.19 10:51:09) 
Benim de başıma gelmişti, otogar çıkış ücreti 10 tl demişti, o zaman fiş isterim dediğimde, kağıt bitti veremem cevabı alınca hemen orda durdurup inmiştim taksiden. Diğer bindiğim takside bunların hepsinin yalan dolan olduğunu öğrendim tabi.


  • honfleur  (25.04.19 10:55:35) 
dolandırıcı taksici


  • basond  (25.04.19 11:38:43) 
Babası taksici biri olarak söyleyeyim, bagaj ücreti yalan. Ayrıca otogardan çıkış ücreti taksilerde yok. Taksimetrelerin de yazılımsal olarak 20 liradan başlama şansı yok. İstese de başlatamaz. Önceki yolcunun taksimetresini sıfırlamamış işte.

Bu arada taksiler sizden sadece avrupa-anadolu istikametinde köprü ücreti isteyebilir. Başka ücret alamaz ekstra olarak.
  • deveyi diken adamin ta kendisi  (25.04.19 11:51:37) 
Dolandırılmışsınız. Ben de zamanında Atatürk havaalanından Avcılar’a gelmek için “trafik ücreti” dahil 70 lira ödemiştim. Plakasını aldıysanız şikayet edin derim.


  • sytemofadownmanyagi  (25.04.19 13:13:04) 
153'ü arayıp şikayet edin plaka varsa


  • hadsafhada  (25.04.19 13:41:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.