[]

Android App Bulmaca

Selam Herkese

Şimdi vakti zamanında Asus bir cihaz kullandım. İçerisinde "Asus What's Next" diye bir uygulama vardı. İnanılmaz verimli bir uygulamaydı. Özetlemek gerekirse yapılacak işler listesini, ajandayı falan dolduruyordunuz, sonra kilit ekranında bu app size bir timeline çıkarıyordu, bir sonraki işiniz ne ve ona ne kadar süreniz kaldı gösteriyordu. Verimlilik programlarında sürekli ya bildirime bakmak gerekiyor (bazen o an yapamayınca siliyorum gidiyor) ya da sürekli app'i açmak gerekiyor. zaten app'i açma alışkanlığı kazansam büyük ihtimalle böyle bir app'e ihtiyaç kalmayacak. Neyse dediğim gibi bu asusun app sürekli kilit ekranında olduğundan dolayı sürekli bir sonraki işimi telefondan saate bakarken falan görüyordum.

Şimdi tüm cihazlarım android ama samsung, huawei gib markaların. Asusun bu app kendi arayüzünde çalışıyor galiba. Hal böyle olunca bu app'e benzeyen bir app aramaya başladım. Var mıdır gördüğünüz duyduğunuz?

Teşekkürler.

 
SplenDO olabilir, aslında bi' çok to do list uygulaması işinizi görür ama widget özelliklerine bakmanız lazım.


  • Beherit  (24.04.19 11:54:13) 
ben soruyu anlamadim sanirim. tarif ettiginiz sey bildigimiz takvim uygulamasi degil mi? yapilacak isleri takvime ekleseniz, o da ayni sekilde bildirim gosterir, kilit ekraninda ve ana ekranda surekli bir sonraki event'in ne zaman oldugunu vs. gosterir.


  • crucio  (24.04.19 12:03:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.