[]

Düğün müziği

Arkadaşlar merhaba,
Ben damat adayınız, geçen gün de kınada oynama için soru sormuştum.
Şimdi gelin ve damat olarak oynama özürlü olduğumuz için düğünümüz oyunsuz ve danssız olacak
Öyle olunca ne orkestra ne de dj var. Bir dinlenme tesisinde (aslında yol kenarında kavurmacı) düğün yapıyoruz. Kır düğünü diyelim. Nikah var, yemek var takı var pasta var.
Şimdi milletin önerdiği düğün müzikleri maşallah sanki fetih marşı. Biz olabildiğince sakiniz ve milletin yaptığı bu tiyatral şeylere oldukça uzağız


Benim ailem muhafazakar ama ben çalmak istedikleri müzikleri marş vari şeylerden kaçıyorum. İstiyorum ki ludovico einaudi, Chopin filan çalsın.
Millet sevdiği müzikleri yüksek sesle dinlemek istiyor yemin ediyorum. Tavsiyelerinin altında bu düşünce yatıyor.
Eski pop müzikler Barış Manço, sezen aksu, Sertap Erener filan olsun.
Ben de isterim Amy Winehouse çalsın ama dediğim gibi malatya nın ilçesinde düğün yapıyoruz
Darısı size olsun, yarın kınam var dua edin kimse beni videoya almasın

 
bana mesaj at. gecen bi arkadasa iki uc tane liste yaptim sana link atayim.


  • alperz  (24.04.19 08:22:19) 
  • kablelvuku  (24.04.19 08:23:15) 
  • avatar is back  (24.04.19 08:37:42) 
insanlar 'yunan mı? ouğv, direkt düşman' kafasında değillerse en azından giriş slow dans şarkımız bu olsun, geri kalanı siz seçin diye 'kandırabilirsiniz'.

www.youtube.com

(15.saniyede giriyor)

ortamlarda videoya bakarken giriş dansınızı izletirsiniz, sonra amaan, babaanne gibi düğün mü izliycez allasen deyip hemen kapatırsınız, film falan açarsınız, kim bilecek.
  • onemoremile  (24.04.19 11:55:56) 
giriş müziği olarak bundan daha güzel bir şey düşünemiyorum. kendi düğünümde çalmadığım için çok pişmanım.

youtu.be
  • temasettin  (24.04.19 14:19:22) 
Bize yemek sırasında çalacak müzik de lazım arkadaşlar


  • hoot  (24.04.19 14:31:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.