[]

aliexpress'ten ocak sonu verdigim siparisler hala elime ulasmadi,,,

yalnizca bir tanesi mart baslarinda elime ulasti. digerleri hala gelmedi. basina boyle bi sey gelen var mi daha once? endiselenmeli miyim ya da yapabilecegim bi sey var mi?




 
ucuz şeyler aldıysanız ocak ayına özel bir şey değil her ay olabilen bir durum bu.

neler yapabileceğiniz için google'a:

türkçe olarak: "aliexpress dispute açma"
ingilizce olarak: "how to make a dispute on aliexpress"

yazmanız yeterli.
  • bisorumvargaliba  (24.04.19 01:22:35) 
ocak ayini ozellestirmek icin belirtmedim, ocakta aldim bakin nisan sonuna geldik hala gelmediler anlaminda dedim.

tesekkurler.
  • pelovann  (24.04.19 02:11:11) 
Benim de aynı süreç başıma geldi. Satıcı ile görüştüm gönderdik vs dedi toplamda iki buçuk ay sürdü bu mevzu fakat siparişlerim geldi.


  • jenasinans  (24.04.19 09:44:53) 
Gelir telaş yapmayın. Benim ocak siparişleri şimdi geliyor. Tracking varsa durumunu takip edebilirsiniz.


  • o kadar da degil aga  (24.04.19 10:42:35) 
cok tesekkur ederim cevaplariniz icin


  • pelovann  (24.04.19 13:43:52) 
Aliexpress'den 20-30 tane sipariş vermişimdir, elime ulaşan 15 tanesi filan. Nedenini de şöyle anlatayım, Çinden aldığınız ürünler PTT aracılığı ile geliyor 2 türlü yolla gönderiliyor bunlar birincisi takipsiz diğeri takipli sistem. Takipsiz sistemde satıcı ürünü toplu olarak Airmail gibi bir aracı ile gönderiyor herhangi bir takip kodu olmuyor ellerinde çuvallarla toplu halde teslim alınıyor. PTT çalışanları bu tür kargoları hiç sallamıyor bazen kapınızdan içeri atıyor gidiyor bazen kapınıza bile gelmiyor canı isterse yoldan geçerken çöpe atıyor bazen içindeki ürün değerli olabilir düşüncesiyle alıp eve götürüyor satıcı firma takip edemediği için de sorumluluk almıyorlar ve ulaşmadı diye siz de itiraz edemiyorsunuz maalesef. Eğer kıymetli bir şeyler getirecekseniz takipli kargo olmasına dikkat ederim.


  • solo  (24.04.19 17:36:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.