Giriş
(3)

başka şehirdeki yakınımdan vekalet almak

ferhangi sey
arkadaşlar merhabaantalyada yaşayan kuzenim var. motorum onun üzerineydi. ancak ben istanbuldayım ve artık satmayı düşünüyorum.vekalet işlemleri nasıl olur? ne kadar tutar? fiyatlar konusunda bir bilginiz var mı?
arkadaşlar merhaba

antalyada yaşayan kuzenim var. motorum onun üzerineydi. ancak ben istanbuldayım ve artık satmayı düşünüyorum.

vekalet işlemleri nasıl olur? ne kadar tutar? fiyatlar konusunda bir bilginiz var mı?
0
ferhangi sey
(24.04.19)
100+ diye hatirliyorum.

Vekalet icin ikinizinde noterde olmasi gerektigini haturliyorum sanki. Umarim yaniliyorumdur.
0
baldan kaymak
(24.04.19)
Vekaleti veren kişi notere gidiyor ve vekalet vereceği kişinin kimlik bilgilerini kaydettirerek işini hallediyor. Vekaleti alacak kişiye gerek yok.
100 küsür lira idi sanırım
0
filipis
(24.04.19)
filipis'e ek olarak ayrıca vekaleti size kargolamasına gerek yok. vekalet verdiği noterden sizin işlem yapacağınız notere faks gönderilmesi yeterli.
0
elorelia
(24.04.19)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.