[]

Son zamanlarda çok terliyorum

Herkese iyi akşamlar. Son 1-2 ayda biraz fazla terlemeye başladım. Özellikle koltuk altlarım çok terliyor. Her sabah duş alıp çıkmaya başladım, bazen günde 2 defa duş aldığım oldu havanın sıcak olmadığı zamanlarda bile. Normalde böyle bir derdim yoktu halbuki.

Sağlık sorunlarıyla ilgili sanıyordum. 1 ay önce sinüzit oldum, 1 hafta antibiyotik kullandım. Sinüzit geçti ama ciğerlerimin doluluğu geçmedi. 3 haftadır sürekli öksürüyordum, 1-2 gündür iyiyim. Ama bu terlemeler geçmedi. Olduğum yerde otursam bile, rüzgarlı bir yerde ince kıyafetle oturmadığım sürece terliyorum. İnsan içine çıkarken korkmaya başladım yine terleyecek miyim diye. Sebebi nedir ki bunun?


 
Kilo almis olabilir misiniz?


  • Traveler  (24.04.19 00:18:45) 
Yok aynı kilodayım. 1 kilo yağ alıp kas verme gibi bir durum olmuş olabilir sadece. Zayıf bir adamım zaten.


  • aguilas negras  (24.04.19 00:30:43) 
akciğerde sorun varsa olabilir. bunun dışında herhangi başka bir ilaç da olabilir ya da tiroid olabilir.


  • silver apple  (24.04.19 00:50:09) 
stres durumunda bir değişiklik oldu mu?


  • piremses  (24.04.19 07:47:15) 
diyabet


  • vladimirdökümov  (24.04.19 08:31:08) 
lazer epilasyon yaptırdın mı? hayata küstürecek kadar terleme başladı lazer epilasyon sonrası. Bazı insanlarda böyle durum oluşabildiği bilgisini verdi yapan yer ile görüştüğümde. umarım öyle bir durumla karsı karşıya değilsindir. bir türlü çözemedim bu sorunu.


  • kullanıcı adını aktif edemeyen insan  (24.04.19 11:25:01) 
Terleme ve öksürük denilince aklıma gelen tüberküloz oldu. Düşük bir ihtimal de olsa risk almayın ve iyi bir göğüs uzmanına gözükün.

Geçmiş olsun.
  • old possum  (24.04.19 11:57:54) 
Herkese cevapları için teşekkür ederim. Epilasyon yok, diyabet de olmadığını ümit ediyorum. 1 ay önce göğüs hastalıklarına gitmiştim ama bir şey çıkmamıştı. Bir süre daha gözlemleyeyim. Tam olarak iyileştikten sonra geçmemiş olursa gideyim.


  • aguilas negras  (24.04.19 12:03:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.