[]

Armonika ogrenmeye sifirdan baslamak?

Arkadaslar selam.
Yillardir suren ek bir enstruman calma istegim ile beraber evde karsima cikan unutulmus armonikamla nasil bir yol haritasi cizebiliriz diye karsinizdayim.
Armonika ogrenmek ve guzel bir blues jazz calabilmem icin aklimdan gecen biraz internetten yardim almak ve sonrasinda istanbulda bir egitim almak olabilir diye dusundum fakat sizleri de dinlemek isterim. Misal guzel olmaz miydi armonikamla harikalar estiriyorum ve sonrasinda gazimi alamayip yan flute yandan yandan daliyorum falan. Ama bunlar tabi hep hikaye. Neyse durun guzel bir kivamdayim suan bozmayalim en az bir blues sarkisi calana kadar devam ettirmek simdilik hedefim. Ne dersiniz ne yapmali?
Sevgiler, saygilar.

 
tek basina belli bir yere kadar ogrenebilirsin. LearnTheHarmonica.com diye bir abi var yutup'ta oneririm.

ben internetten biraz bakindiktan sonra kursa gitmistim. facebook'ta turkiye mizika platformu diye bir sayfa var, oranin sahibi veriyordu ama kanada'ya tasindi sanirim gecenlerde. oldukca guzeldi. sesleri dogru cikartip cikartamadigini anca biriyle calisarak ogrenebiliyorsun.
  • fakyoras  (23.04.19 09:44:06 ~ 09:44:50) 
Peki nasil ilerleme kaydedebildin mi dostum. Yani hayatin ortasindayken elimize aldigimizda 1-0 geri kalmis olmayiz diil mi?


  • formalite  (23.04.19 09:46:39) 
baya ilerleyebiliyorsun, hicbir sey icin gec degil :) bol bol calisman gerekecek, ses konusunu cozup yeterince calisabilirsen istedigin noktaya gelebilirsin.


  • fakyoras  (23.04.19 09:50:02) 
Peki sevgili fakyoras bir isim ya da muzik merkezi gibi oneriler cikar mi?


  • formalite  (23.04.19 09:54:12) 
www.facebook.com surda ara sira kurslar goruyorum hala.

isim olarak ben Tayfun Sözer'den ders almistim ama yurt disinda sanirim artik.
  • fakyoras  (23.04.19 09:58:13) 
Mesajım bulunsun da, bakacağım yakın zamanda ben de.


  • birdenbire  (23.04.19 12:15:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.