[]

En son ne zaman

En son ne zaman Yeni biriyle tanıştınız
Nasıl
Nerede
Neden

 
1 hafta önce bir yerden çıkarken biri durdurup sizinle tanışmış mıydık diye sordu, daha önce gördüğüm biriydi(okul iş gibi düşünün). bir kaç defa pc'de girdiğim siteleri görmüş bir kaç japon forum sitesi, bir kaç bilim teknik sitesi. çok az ziyaretçisi olan yerler olduğu için ortak paydada biriyle tanışmak istedi. tanıştık güzelde oldu


  • avatar is back  (23.04.19 00:23:48) 
Geçen cuma projenin eğitiminde konuşmacı olarak gelen bir beyle tanışmıştık. Proje fikrimiz üzerine eğitim sonrası konuşmuştuk.


  • Amaranta ursula  (23.04.19 00:32:40) 
Hemcins: geçen hafta - spor salonu- çok tatlı bir şekilde arkadaş olmayı teklif etti kıramadım.

Karşı cins: 5-6 ay önce, Ekşi'den, ortak bir derdimiz vardı arkadaş olduk.

Şu an fark ettim de yeni insan tanımaya sarf edecek eforum yokmuş resmen.
  • landho  (23.04.19 00:36:44) 
okcupid 2 gün önce. k-pax seviyormuş, yürümeden duramadım.


  • Jux  (23.04.19 00:39:11 ~ 00:39:24) 
geçen hafta. instagram. tesadüf. mesaj attı sonra olaylar gelişti.


  • scudman1  (23.04.19 00:59:38) 
tanışmak derken kastın oturup iki sohbet etmekse bugün. ama arkadaş olmayı kastediyosan üniversitenin başında arkadaş edinmiştim en son yani 5 sene oldu.


  • semaforo de medianoche  (23.04.19 01:06:02 ~ 01:06:40) 
geçen hafta
Arkadaş ortamında denk gelinen bir akşam yemeğinde
Atletik, yunan heykeli tipli biri olduğunu es gecmeyeyim uzun süredir birini bu kadar beğendiğimi hatırlamıyorum.
  • damla sakızlı dondurma  (23.04.19 01:49:05) 
Doktora öğrencimle tanıştım. Nasıl# nerede, neden sorularınin cevaplarının hepsini içeriyor.


  • velvetmorning  (23.04.19 06:06:33) 
yüz yüze diyorsan 4-5 ay oldu sanırım, bölüm partisindeydi. daha sonra tanıştıysam hatırlamıyorum. arkadaş getirilebiliyordu, o yüzden bölümden olmayan insanlar da vardı. 1-2 kızla konuştuğumu, isimlerini, bölümlerini, "güzel de bunlar aslında, benimle niye muhatap oluyolar ki? kendimi seksi bulmuyorum, bulsam kesin sevişmeye çalışırdım" diye düşündüğümü hatırlıyorum. telefondur, insta'dan eklemedir vs. öyle bi' şey de olmadı zaten, o akşam tanıştık ve sohbet ettik, sonra hiçbir yerde görmedim veya duymadım.


  • der meister  (23.04.19 10:46:30) 
1 ay önce. Moda sahilde. Köpeğini sevmemle tanıştık.


  • ms brownstone  (23.04.19 14:06:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.