[]

1 ay kafayı kırıp tek başına hangi konuyu öğrenmek

merhabalar, bu yaz tamamen boş 1 ayım var. (6 haftaya da uzatılabilir)

Bu süreyi tek bir konuda yoğunlaşıp o konuda kitaplar okuyarak, videolar izleyerek o konuda bilgi sahibi olarak değerlendirme niyetindeyim.

Ekonomi ve işletme öğrencisiyim, bununla bağlantılı olabilir. Pek ala bağlantısız da olabilir.

Konu ve kaynak tavsiyelerinize talibim, teşekkürler ^^

edit: yaş 21-22, ingilizce ve fransızca var

 
zizek okuyabilir ve felsefesi hakkında fikir üretebilirsiniz
jung ya da freud hakkında karşılaştırmalı araştırma yapabilirsiniz.
workaway; tarlada bağda bahçede çalışmak olabillir. yani toprakta bişiler yetiştirmek üzerine okuyup, uygulamalar yapabilirsiniz.
or restorasyon diyorum; yine bir yerlerde çalışarak.
  • jimjim  (22.04.19 17:20:54) 
Programlama öğren. 3. Diploma etkisi yapar


  • horowitz  (22.04.19 17:25:50) 
workaway'e bakın.


  • taurina  (22.04.19 17:41:32) 
jrr +1. 6 haftada programlama ogrenilseydik 4 yillik muhendislik bolumu olmazdi. bu surede anca "hello world" yazmayi ogrenirsin. 6 haftada sifirdan birseyler ogrenmek kolay degil. alaninla ilgili belli bir konuda uzmanlasmak daha kolay ve mantikli bir yaklasim olur. ekonomi/isletme konularinda ilgini ceken seyler ne bilmiyorum ama ekonomi alaninda brexit'in etkileri ve sonrasinda olacak degisiklikler ile ilgili arastirmalar yapip kendini gelecege hazirlayabilirsin belki. uzmanlik alanim olmadigi icin bu kadar soyleyebiliyorum maalesef.


  • crucio  (22.04.19 17:43:41) 
Excel'e bakabilirsiniz. İşinizde yararı olabilir.


  • put it in your appropriate place  (22.04.19 17:50:06) 
Excel artı 1000


  • oldumusimdi  (22.04.19 18:05:36) 
Ben olsam yemek yapmayı öğrenirdim. Böyle değişik şeyler bilmiyorum. Erkek de olsan hep dışarıdan hep dışarıdan olmuyor. Ayrıca hatunla güzel bi aktivite olur. zaten kadınsan bilmiyorum. spor falan yap. Karın kası çok güzel bişey. danstayken sporcu bi kadınla dans etmiştim. figür gereği elimizi kadının karın bölgesinden sürüyerek arkasına geçmemiz gerekiyodu. ben kadınlarda karın kasının bu kadar güzel bir hissiyat yarattığını bilmezdim. şimdiye kadar hep yumuşak zemine değdi elim :)

vücuduna yatırım yap yani. görsellik çok şeydir.
  • error522  (22.04.19 18:16:30) 
hakim değilseniz ben de excel öneririm meslek ne olursa olsun bir yerde excel illaki lazım oluyor. Bahsettiğim makro seviyesinde excel tabii


  • alaimisema  (22.04.19 18:16:37) 
Excel'i "excelisfun" youtube kanalından öğrenebilirsin.


  • okumakserbestbegenmeksart  (22.04.19 18:40:59) 
excel+384848


  • lata  (22.04.19 18:46:18) 
işletme okudum. kafayı kırıp yazılım öğrendim. her gün dua ediyorum.


  • tchuck  (22.04.19 18:52:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.