[]

siyah noktalar

siyah noktalardan nasıl kurtulabilirim? şu an yüzümde hiç sivilce yok ama t bölgesinde siyah noktalar var. düzenli olarak her gün temizleme jeliyle yıkıyorum haftada 3-4 peeling yapıyorum. kahve bile denedim ama geçmiyorlar. roaccutane kullanayım dedim bir sövmediğiniz kaldı :( belki çok değiller ama rahatsız oluyorum. insanların yanına çok yaklaşmak istemiyorum. nasıl kurtulabilirim? doktorlar falan bakım yapıyor sanırım. böyle cilt bakımı yapan dermatologlar var. ne yaptırmam gerek? diğer taraftan cilt bakımı yaptırmaya gitmeye utanıyorum. o yüzden kendim çözmeye çalıştım ama olmadı.

cinsiyet : erkek


 
hamama git. hamamdayken kahve ile peeling yap. ya da duştan sonra...


  • picassoishere  (22.04.19 12:48:35) 
denedim etki etmiyor.


  • hknty  (22.04.19 12:57:12) 
Silk peel gibi cilt yüzeyini temizleyen, ölü deriyi alan yöntemler var. Ama bunlar ucuz yöntemler değil, dermatologun yapması gerekiyor. Bir kaç seansta kurtulabilirsiniz.

Cilt bakımı yaptıran ilk erkek olmayacağınız için utanacak bir şey yok, insanın kendisiyle ilgilenmesi güzel bir şey. Benim babam çevremde tanıdığım ilk manikür yaptıran erkekti, hala da elleri çok güzel ve bakımlı görünür. O yüzden rahat olun. :)
  • luin 41  (22.04.19 13:13:27) 
düzenli olarak yaptırmak mı gerekecek? deriyi soydurmak sıkıntılı değil mi? geçiyor mu siyah noktalar? sivilce vs. hiçbir şey yok. bir de söylerken iğreniyorum ama bence dıştan gelen bir şey değil. sivilce hiç yok ama kulak bölgesinde bile siyah nokta var az da olsa. roaccutane çok mantıklı gelmişti bana.

şu kızın sivilceleri var ama t bölgesi ve burnu falan kaymak gibi. hiçbir şey kalmamış. böyle olması için ne yapmak lazım? sivilce olmadığı için roaccutane vermezler sanırım.

www.instagram.com
  • hknty  (22.04.19 13:20:53) 
Roaccutane çok fazla yan etkisi olan ve mecbur kalmadıkça kullanılmayacak bir ilaç.

Silk peel ben yaptırdım bir kaç kez, 3'üncü seanstan sonra gözeneklerim küçüldü, siyah nokta da olmamaya başladı. Kaç seansta ne olacağını dermatologun söylemesi gerek. Herkesin cildi farklıdır sonuçta. Cildi soymak derken komple yüzünüzü çıkarmıyorlar tabi ki... En üst katmanı alıyor, güneş yanığı soyulması gibi. Ardından da serum, krem, vitamin vs bir şeyler sürüyorlar.

Bu arada benim söylediğimin dışında benzer yöntemler var. Araştırın derim.
  • luin 41  (22.04.19 13:41:18) 
bunu belirli periyotlarla yaptırmak gerekiyor mu? roaccutane kullananlar tekrar çıkmıyor diyor ciddi bir kısmı. fotoğraftaki kızın cildi gibi olur mu? burun bölgesi özellikle.


  • hknty  (22.04.19 14:16:41) 
bence zor değil. olmayan birçok insan var. ve kullananlara sordum daha önce olup da şimdi geçmiş olan da çok kişi var.


  • hknty  (22.04.19 14:43:10) 
Ben de siyah nokta için Roaccutane kullanmayın demeye geldim. Yaklaşık 5 sene evvel sivilcelerim için başladığım tedaviyi tamamladım, yüzdeki bütün yağlar ve siyah noktalar terk-i diyar eyledi o zaman ama şu anda aynen geri geldiler :( Tabii cildime hiç bakmamamın da etkisi var. Siz bir dermatologa gidin, utanmaya gerek yok, o ne yapılması gerektiğine karar verir.


  • wish i could find a way to disappear  (23.04.19 00:30:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.