[]

şu nesfit kilo vermeye yardımcı olur mu?

images.app.goo.gl

Tadı iğrenç olmayan tavsiye edeğiniz bişey varsa da paylaşabilirsiniz

Teşekkürler

 
İçinde şeker olan hiçbir şey yardımcı olamaz. Kilo vermek isteyenler kahvaltılık gevreklerden uzak durmalı.


  • landho  (22.04.19 10:07:24) 
That sugar izle ne yenir ne yenmez anlarsın.


  • zaman  (22.04.19 10:08:35) 
şeker olan bir şey kilo verdirmez


  • KaraSakall  (22.04.19 10:32:16) 
Müsliler genel olarak daha iyi. Eğer zamanınız oluyorsa normal kahvaltı hazırlamanız tabi ki daha iyi.


  • bahoho  (22.04.19 10:45:21) 
bir aralar yulaf ezmesini süt ile karıştırıp mikrodalgada 1 dakika ısıtıyordum. biraz soğuyana kadar bekleyince de yulafları iyice yumuşuyordu. sonra içine kafama göre az miktarda kuru üzüm, fındık vs. koyuyordum. bunu yediğim sürece kilo kaybı yaşamadım. artış da olmadı ama.

3 haftadır sabahları 2 haşlanmış yumurta (üzerine karabiber ve tuz ekiyorum) ve bazen buna ek olarak çeyrek portakal veya canımın istediği kadar salatalık ve domates yiyorum. öğlenleri elma ve/veya muz veya bol salata yiyorum. akşamları yine salata (ama lor peyniri karıştırılmış) ve yanında ya tavuk/et yada o gün evde ne piştiyse ondan az yiyorum. ama salata ve lordan dolayı zaten hem doyuyorum hem çabuk acıkmıyorum.

buraya kadar güzel ama ondan sonra saat 10 gibi acıkan bünye beni insanlıktan çıkarıyor. mutfağa gidip elime ne gelirse abartmadan yiyorum. bu bazen çikolata oluyor, bazen birkaç tane kuru pasta bazen kadayıf tatlısı vs. hatta dün tavuklu pilav, 6-7 dilim baklava ve altı şerbetli kek üstü muhallebi olan tatlıdan yedim. neyse, bu hayvanlığa rağmen 3 haftada 3.5 kilo verdim.

yalnız bazen hergün bazen de 2-3 günde bir şınav çekiyorum 3x10 veya çekebildiğim kadar 2 set halinde
  • yemrem  (22.04.19 10:51:58) 
uzun bir aradan sonra ciddi ciddi kilo verebilmiş birisi olarak bütün işlenmiş gıdalardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Bunu yiyeceğinize yumurtalı salatalıklı domatesli kahvaltı yapın daha iyi emin olun ki.


  • denizgonen  (22.04.19 11:03:45) 
Nesfit ten uzak durun.

Illa arada atistirmalik bir sey isterseniz “züber” diye bir sey var, bisuru de cesidi var. seker katkisiz, hurmali filan. Onu yiyebilirsiniz bence.
  • kuehles blondes  (22.04.19 11:12:45) 
Şurada harika bir yazı var, okumanızı tavsiye ederim: www.1843magazine.com

Özetle kalori hesabı yaptıran her şeyi ve ambalajlı gıdaları bırakın, kendi yaptığınız taze şeyleri tüketin diyor. İnsanlar için ancak böyle kilo vermenin sağlıklı olabileceğini söylüyor.
  • luin 41  (22.04.19 11:49:25) 
Bir sey yiyerek kilo verilmiyor. Hicbir seyi yemeniz kilo verdirmez. Kilo vermenizi saglayacak seyler yemeyeceginiz seyler, dolayisiyla ne yemeyeceginize odaklanin. Az yemek gercekten kilo verdiriyor gulecek olsaniz da. Onu mu yiyeyim bunu mu yiyeyimden ziyade az yemeniz mesele. Çikolata kek yiyerek dahi kilo verebilirsiniz.


  • stavro  (22.04.19 19:21:43 ~ 19:23:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.