[]

Kendimi suclu hissediyorum

Erkek arkadasimin isvicreden kuzeni ve arkadaslari geldi. Kizlar kuafore gitmek istediler benden ayarlamami rica ettiler. Duyuruya sordum ben de cok bildigim bisey degil. Her neyse pazar oldugundan dolayi burda onerilen kapaliymis vs derken arastirip unlu bir yer buldum herhalde iyidir diyerek randevu aldim.

Kizlar randevu saatinde gittilee ben de 1 saat gec gittim yanlarina.fiyat konustular diye dusundum( kizlardan biri turkce biliyor biri bilmiyor) ve yaklasik 4 saat boyunca yanlarindaydim o kadar surdu. Bakim vs yaptilar ben zannediyorum ki kizlar istedi

Uzatmayayim sonuc olarak ben kahve icmeye hava almaya 5 dkligina cikinca 3000 lira istemisler kizlardan. Kesim bile yok rofle ve bakima. Ben carladim tabi oyle olunca bir anda 2000e indi. Ama 2000den asagi inmediler. Yok detoks bakimmis bilmem ne sordun mu bastan diyorum sormadim ama saclarinin ihtiyaci vardi diyor
Her neyse kizlar o parayi verdi onlar icin 180 frank yapiyor saclari da guzel oldu ama ben kendimi suclu hissediyorum. O kadar para vermelerine bir nevi sebep oldugum icin.

Ben bu kuaforu sikayet edebilir miyim? Ben yanlarinda olmasam ayakustu 1000 lira zaten kaziklayacaklardi.

Taksicisinden mekanina insanlari kaziklamasinlar diye yanlarindan ayrilmadik resmen

 
Sormadan yapmak neymiş. Ama kızların da eli armut topluyomuş heralde. Kurbanlık koyun mu bunlar? Kendini suçlu hissedicek bişey yok, yardımcı olmaya çalışmıssın. herşeyi kafaya takma bu kadar. Kuaförü de müşterilerin yanında rezil etmekle tehtit et ne bileyim, kızlar bir daha geldiğinde full bakıma falan soktur. Senlik bişey yok rahat ol


  • cosmicgadin  (22.04.19 07:55:45) 
yok yahu bu bildiğin turist kazıklama, zabıtadan girerim, cimerden çıkarım, sosyal medya ile de desteklerim. boş bırakmam ben olsam.


  • killerbee  (22.04.19 08:10:04) 
Bilmiyorsan bilmiyorum demek yeminle daha kolay. Hiç olmadı arar konuşur önceden bir kez. Böyle bir şey olacağını gitmesen sorsan ben söylerdim.


  • baal  (22.04.19 08:18:14) 
2 kisi 180 frank bedavaymis.
Cok karisma. Servisten vs memnun da kalmislardir.

Bu arada rofle zaten kesimden pahali olur.
  • kuehles blondes  (22.04.19 08:31:12) 
sen şimdi zayıf tl güçlü chf karşısında ezikleniyorsun ama onlara koymamıştır bile.


  • Jesus Christ  (22.04.19 08:51:23) 
işletme art niyetli. benim o koltuğa otururken almak istediğim hizmetin dışında her ne sunacaksa rızamı almak zorunda. sadece maddi karşılığından dolayı da değil ücret talep etmeyecek dahi olsa saçıma farklı bir uygulama yaptırmak istemiyor olabilirim.

kendi ülkelerinde aynı hizmeti daha pahalıya alacak olmaları, tlnin değersizliğinden dolayı ödedikleri paranın onlar için pul olması vs işletmenin art niyetine göz yummak için geçerli sebep olabilir mi ?

şikayet edin. net. etsem mi etsem mi ikilemine bile lüzum yok.

tiksiniyorum böyle esnaftan.

diğer taraftan arkadaşlarınız da orta açmış kuaföre. hizmet ve ücrette baştan anlaşmamak hata olmuş.
  • guinan  (22.04.19 09:31:10 ~ 09:32:20) 
kızlar memnun mu bilmiyorum ama bence de uğraş üşenmezsen. bi gözleri korksun. şerefsizlik yaptıkları.


  • tute  (22.04.19 09:34:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.